JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Info Thermo och Aromaterapi

Hur går det till? 

I Thermo terapin tillämpar vi värme av zoner och punkter på kroppen med hjälp av naturliga japanska örter, framställda som tunn aromarökelse och behandlingen utförs med ett särskilt metallrör. Örter i kombination med värme har en terapeutisk effekt och röken från örterna har en behaglig doft som fungerar som aromaterapi under behandlingen. Vid stimulering av zoner, meridianer och tryck på nerver och akupunkturpunkter på huden så behandlar man nervsystemet, endokrina systemet och aktiverar den kemiska cirkulationen, immunsystemet och vårt kretslopp (cirkulationen).

Behandlingen har också en antiinflammatorisk effekt som omedelbart lindrar smärta i allmänhet över hela kroppen, leder, muskler och ben. 

När musklerna är spända samlas slaggprodukter som orsakar smärta, stelhet och muskelryckningar. Genom att öka cirkulationen till och från musklerna med Thermo terapi sätts en utrensningsprocess igång för att få bort slaggprodukter och andra skadliga restprodukter. Samtidigt får man genom denna process en ökad tillförsel av färskt blod och syre till vävnaderna.

Thermo terapin har en lugnande effekt och ökar vitaliteten. 

Kombinationen av zon och punktstimulering, värme och aromaterapi förbättrar behandlingseffekten och ger en djup och positiv inverkan på hälsan.

Thermo terapin är en viktig förebyggande behandling som fokuserar på att behålla/stimulera den fysiska energibalansen och stärka kvalitén i kroppens funktioner så att den kan återhämta sig bättre ifall man drabbas av någon sjukdom.

Effekter:

- Ger en värmande känsla i kroppen

- Lindrar inflammatoriska tillstånd av något slag

- Lindrar smärta

- Ökar cirkulationen 

- Ökar cellförnyelse av blod och lymfa

- Ökar syretillförseln i blodet 

- Hjälper till att frigöra endorfiner, vilket ger känslan av välbefinnande

- Lindrar muskelspänning

- Minskar stress

- Lindrar depression

Bra att känna till:

Efter den första behandlingen (ev. vid flera tillfällen) är det normalt att man kan känna av en eller flera reaktioner som beskrivs nedan. Dessa är tecken på att kroppen har visat effekt på behandlingen.

De mest vanliga reaktionerna är:

Trötthet

Yrsel/illamående

Behöver gå på toaletten oftare

Urinen luktar starkt (pga utrensningsprocesser)

Frusen

Känslor från det förslutna kan komma fram

Värk i kroppen

Bortdomnande/stickande i händer, armar, ben, fötter

Värmekänsla/svettningar

Jag rekommenderar att man i ca 10-15 min efter avslutad behandling vilar/sitter ner. Det är också viktigt att dricka vatten. Tar man medicin ska man fortsätta med denna som vanligt och prata med sin doktor om uppföljning av värden.

Thermos BAS utförs inte när man är gravid. 

Läs mer här vad du bör tänka på inför din behandling!