JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Inspirationskväll

Nu ser jag fram emot morgondagens inspirationskväll!

Vi har förberett för en feel good kväll med en intressant föreläsning om kvinnligt entreprenörskap som kommer väcka många tankar och inspirera till att väcka sina egna drömmar till liv. 

Vi kommer berätta om en möjlighet att starta en egen verksamhet och det kommer finnas tid för mingel med tilltugg och intressanta samtal. Att vi kommer befinna oss i en skön miljö gör inte saken sämre. Vi har valt att tillbringa kvällen på Vita Huset B&B i Sölvesborg och direkt när man kommer in genom dörrarna så möts man av en ljus och vacker miljö och fina inredningsdetaljer. Estetiskt och vackert i vitt :) 

/vh_bild_1_small.jpg /12308723_965552843505431_6388047517857161854_n.jpg

Jag kommer själv att berätta lite om min personliga resa till ett friare liv där jag tagit kommandot och idag styr mitt livsskepp helt själv. Det innbär ansvar, men den resa jag är ute på nu är så spännande och givande på många sätt. Med min berättelse hoppas jag att våra gäster ska bli inspirerade och själv våga tro på att allt är möjligt! :) 

Jag satte ihop två olika kollage igår och satt småfnissande i soffan när jag plockade ihop ett kollage med bilder som gestaltar mångas vardag och kände sådan värme för vad livet är. Vi är så många som har det såhär och mycket är precis som det ska vara. 

Men... ibland får vi längta bort och önska oss en lite mer harmonisk vardag där lugn, balans och harmoni infinner sig. Det är just det här som jag vill få berätta lite om att det är fullt möjligt. Att sakta ner mellan varven och skapa sig en skönare livsstil för sig själv och sin familj. 

Vad ser ni i bilderna? Känner ni igen er? Finns det något att längta till och drömma om? Finns det något att kanske vilja komma bort ifrån? 

Den "vanliga" vardagen, så som livet så ofta är :)

/en-vanlig-helg-kvinnligt-entreprenoskap.jpg

En skön vardag att längta till. Lugn, ro, balans & harmoni. Det går att nå dit :)

/kvinnlig-styrka-kollage.jpg

Vill du komma imorgon? Det finns några platser kvar :) Så kontakta mig via mail: [javascript protected email address] eller skicka ett sms till: 0708-664219

Önskar er alla en skön helg! 

// Jill

1 apr 2017