JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Jag älskar fika och att mötas!

Vissa dagar säger jag WOW!

Mitt liv är fullt av massor av händelser och något av de saker jag uppskattar extra mycket är alla fikamöten jag får uppleva!

Kan bara säga WOW och TACK! Så många fina personer jag möter och får möjlighet att prata med. Ta del av livet i stort och smått, höra livshistorier som får mig att beröras djupt, inspireras, skratta, känna, fundera, ge mig värdefulla insikter, få se saker ur olika synvinklar och där jag både får ge och få energi. Vem kan tacka nej till det här liksom?

Idag har jag fikat med en kvinna som är helt fantastisk och det kändes ut i fingerspetsarna och ner i tårna alla insikter och klokskaper hon besitter! Jisses vad glad jag blir av det här :) Att lyssna på henne gav mig så värdefulla insikter och tankar kring hur man ska ta sig an saker och ting i livet.

Det här med liknelser är ju så roligt, när man konkretiserar olika saker. Som t.ex alla val vi gör i livet av de möjligheter vi får. Det gäller att tänka till lite och då behöver man ju stanna upp och verkligen tänka. Alla tar sig inte ens tid för detta utan bara svamlar på sina gamla invanda fraser och säger nej till allt av ren princip innan de ens vet vad de säger nej till :)

Om du får ett kuvert med okänt innehåll. Är du nyfiken och öppnar det trots att du inte vet om det är bra eller dåligt innehåll? Eller säger du NEJ och struntar i att öppna, slänger helt enkelt kuvertet i papperskorgen?

Om du får en trisslott, skrapar du den med stor förhoppning eller skiter du i att ens skrapa den då vinstchansen är så minimal så det är större chans att du får en diamant i en cornflakespaket?

Jag tänker mig att det alltid är värt att lyssna på vad andra har att säga och sen är det ändå alltid upp till mig själv att ta beslut på vad jag själv tycker. Att säga nej utan att ens lyssna är verkligen inte ett alternativ för mig.

Genom att lyssna på andra, höra vad de har för förslag har jag idag ett helt annat liv än jag hade för 2,5 år sedan. Ja redan innan för över 5 år sedan påbörjade jag en resa som på alla plan i mitt liv påverkade mot en bättre hälsa och ett bättre mående. Jag är så stolt, glad och tacksam att jag är en öppen person som verkligen kan stå för mitt CV där jag skrivit att jag bl.a är flexibel och lyhörd, driftig, ödmjuk, nyfiken och förändringsbar. Det är inte bara bokstäver i ett dokument där jag ska sälja in mig själv, utan en verkligehet som gjort att jag idag är den jag är, gör det jag gör och lever ett liv jag är tillfreds med.

Mina stora (ouppnåerliga?) drömmar är numera istället mål som jag kommer göra verklighet av. Det är skillnad för mig.

Så tack till mig själv för att jag vågar vara modig, att jag vågar lita på min magkänsla och framförallt att jag inte stänger dörrar utan att först bildat mig en egen uppfattning!

/11205075_928979453816294_2366866454364312611_n.jpg

//Jill

11 nov 2015