JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Japansk Lifting

Japansk Lifting är en fantastisk ansiktsbehandling som minskar ansiktets yttre tecken på åldrande, rynkor, påsar under ögonen etc.

Behandlingen ger inte bara ansiktet ett lyft och föryngrar utseendet. Svullnader och fina linjer reduceras och ansiktet strålar av mer färg och lyster när spänningar i muskler och vävnader frigörs och släpper.

Förutom att det är mycket skönt och avkopplande så kombineras Japansk Lifting med ansikts- zonterapi, lymfdränage och ansiktsmassage som tillsammans ger unika resultat.

De tekniker som används är bl.a långa och djupa drag av ansiktsmuskler och vävnad som stärker flödet av energi genom meridianerna, ansiktsmuskler och nerver i ansiktet och skapar därigenom en balans inte bara i ansiktet utan även i kroppen och dess organ.

Japansk Lifting påverkar hela kroppen eftersom behandlingen inkluderar stimulering av hela 24 akupunkturpunkter som påverkar kroppens energisystem.

Behandlingen ökar dessutom blodcirkulationen, eliminerar toxiner, ger syre till vävnaderna och stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Efter kontinuerlig behandling med Japanska Lifting reduceras slapp hud och hudens struktur förbättras.

I behandlingen ingår både lermask och en speciell liftingmask samt olja och näringsrik fuktkräm. Alla produkter är helt rena och fria från konserveringsmedel. 

Läs mer här vad du bör tänka på inför din behandling!

 Jag har genomgått min utbildning till Japansk Liting terapeut hos Mette Brandt, Cosmobody, i Köpenhamn, licensierad instruktör hos Lone Sorensen , Barcelona. Lone Sorensen är grundaren av originalmetoden Japansk Lifting. Metoden är framtagen genom många års forskning och Lone Sorensen äger patent på denna behandlingsmetod. Hos mig kan du därför känna dig trygg och få garanti på att behandlingen utförs på ett professionellt sätt med kunskap och rena produkter.

Rekommendationer för dig som börjar se antydningar till ålderstecken och vill få bättre spänst i ditt ansikte:

v.1 och 2: 2 behandlingar/vecka

v.3: 1 behandling

Därefter bör man göra 1 behandling/månad (köp av 5 eller 10-kort rekommenderas) och för underhåll sedan 1 behandling var 8:e vecka

 

Rekommendationerna för dig som önskar att få ett hållbart resultat/lyft och har fått lite mer rynkor och andra "ålderstecken" 

Behandlingskur på 10-12 gånger.

v.1: 3 behandlingar 

v.2 och 3:  2 behandlingar/vecka (beroende på utgångsläget gör man ev tillägg för 2 ggr extra)

v.4-6: 1 behandling/vecka

För underhåll gör man sedan 1 behandling var 8:de vecka. 

Resultatet är hållbart upp till 2 år.

Tänk på att ett sunt liv är det allra bästa för kropp och själ. Lever du efter sunda värderingar kommer ditt ansikte att hålla sin spänst och lyster längre.

/japansk-lifting-ansiktsbild.jpg