JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

JILA 4 goodlife fyller 6 år!

Nu firar vi tycker jag!

Med fina erbjudande till alla kunder vill jag uppmärksamma ett år till med JILA 4 goodlife! 

Ett år som varit annorlunda och med många tuffa utmaningar ligger bakom mig... Jag blickar framåt med nya projekt och en del planering för framtidens JILA 4 goodlife! Som vanligt känns det spännande :) 

I helgen satte jag ihop en hel radda med fina erbjudande efter att jag både känt och tänkt till en del. Jag hoppas att de ska falla i god jord och att många tycker att det här känns lockande! 

Jag la ut det mesta på min facebooksida i helgen och här kommer en sammanställning där ni kan se allt.

Behandlingar

/erbjudande-6-ars-jubileum-bild-1.jpg

/erbjudande-6-ars-jubileum-bild-2.jpg

/erbjudande-6-ars-jubileum-bild-3.jpg

/erbjudande-6-ars-jubileum-bild-4.jpg

3 olika sorters behandlingar som jag tänker ska passa de flesta som redan går hos mig och även nya kunder som är nyfikna på vad jag erbjuder hos mig. Själv skulle jag kunna tänka mig att boka in mig själv på alla 3 hihihi, men jag är ju föralldel jävig.

Produkter

Jag är mycket noga och ganska kräsen med vad jag tar in för sortiment hos mig. Av både egen erfarenhet och andras berättelser så är jag säker på att man inte ska krångla till det för mycket. Man behöver inte en hel hög med produkter, man behöver kvalité och enkelheten för att känna att det fungerar i ens vardag. Här presenterar jag några av mina egna favoriter som jag vill ge er förmånliga erbjudande på just nu.

/asea-hudvardserbjudande-utan-priser.jpg

Webhop: http://aseajila4goodlife.myasealive.com/

/sonya-gront-kit-utan-priser.jpg

webshop: http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/shop

Det finns särskilda regler från de båda leverantörerna som gör att jag inte sätter ut några priser här. Är du intresserad så skickar du bara ett mail till: [javascript protected email address] eller sms till 0708-664219 eller PM via facebook https://www.facebook.com/Jila4goodlife/  

Du kan logga in på mina olika webshoppar och skapa dig ett konto och därigenom lägga din beställning, men just det här erbjudandet går beställningen via mig personligen.

Båda leverantörerna satsar på hög kvalité och istället för att det är ett extra prispåslag för dyr marknadsföring av dyra modeller & kändisar och många olika mellanhänder som alla vill ha betalt = prispåslag/produkt, så satsar de på att ha hög kvalité på produkterna vilket jag tycker är viktigt. Kvalité får kosta en slant extra, men då ska du veta att kvalitén hamnar i produkten!

Boka tid - Njut - Må gott i kropp & knopp

Mina erbjudanden ovan gäller för bokningar och köp nu under september och oktober 2019. 

Investera i din hälsa med en viss budget varje månad och du kommer tacka dig själv för kärlek, omtanke och respekt för dig själv - den viktigaste personen i Ditt liv.

Varmt välkommen till mig! Kram Jill

 

26 aug 2019