JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Jobbstressen / julledigheten

Nu är många lediga några dagar...

Vi börjar så smått att summera året och det är då det blir tydligt. 

Har det skett en utveckling, gått framåt, förändrats positivt, drömmar uppfyllts, nått några mål, lärt nytt, lämnat gammalt bakom sig?

Eller är allt i princip det samma som förra året och förra igen och igen och igen?

För en del är det tryggt och bra att "allt är precis som vanligt" och tro mig, jag tycker det är helt ok! För vi är alla olika och ska så få vara.

Men om du har drömmar, ambitioner, visioner och mål? Om du vill något annat? Vad har du gjort för att nå dem? 

Det är inte läge just nu...

Det är något jag får höra mellan varven. Jag "ska bara" (ja precis som Alfons Åberg) göra det och det först, vänta tills det eller det är över, sen när barnen är större, när jag får mer tid för mig själv... 

Gissa vad? Det är sällan "rätt läge" infinner sig bara sådär. Tiden är samma för alla! 24 timmar varje dygn har alla. Det handlar bara om hur vi prioriterar dem. 

Hur mycket "dumtid" spenderar du i sociala medier, tv/film varje dag? 

Någon/några timmar varje dag gissar jag. Jag skulle kunna berätta hur du kan investera bättre i dessa timmar, hur du kunde få en extra inkomst och sätta guldkant på din och familjens vardag! 

Nu när du är ledig så hinner du kanske fundera lite?

Många gör det när de väl landat. De känner efter. Antingen skaver summeringen lite, mer eller rejält. Eller så är man helt enkelt nöjd. 

Är du inte nöjd? Skulle du vilja ha en föränding? 

Läs mitt blogginlägg om "Jobbstressen" här: http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/blog

Är du nöjd så vill jag faktiskt säga ett STORT GRATTIS! På allvar, jag blir glad för alla som känner att de är på en plats i livet som ger lycka och harmoni, välmående och trygghet. Det är så himla många som inte känner så och det är idag ett samhällsproblem som bara växer.

Jag tar emot för enegeripåfyllning och livsinspiration!

Mitt största mission som jag verkligen brinner för är att hjälpa mina kunder att må bättre. Främst genom ansiktszonbehandlingarna och massagen, men även med coachning som nästan alltid går lite hand i hand. För att jag bryr mig på allvar. Jag lyssnar, jag förstår, jag ger råd när någon ber mig om det. Det är med stor omtanke och respekt jag sätter mig in i just min kunds situation. 

Jag frågar vad jag kan hjälpa till med och lyssnar färdigt. Samtalen pågår ibland länge... 

Jag tänker ofta på hur trötta folk är. Hur många tappat gnistan och ändå bara fortsätter gå runt runt trots att de varken orkar eller vill längre. Men den där dumma rädslan stoppar för en förändring. Modet som måste till att ta det där första steget... du behöver egentligen inte vara modig så länge, bara de sekunder det tar att fatta ett besut och sen kan du va lite skraj medans du så smått börjar lära nytt och genomför. Kanske upprepa ett mantra typ: "Har man bestämt sig så har man" eller nåt :) Ändå är det ju så att om du inte tar första steget så kan inga andra tas i riktning mot en önskad förändring. 

Ibland blandar vi ihop utmattning med uttråkad

Är det så att du egentligen bara är uttråkad? Det är då det ändå går att göra någonting rätt omgående som på lite sikt kan gör stor skillnad i ditt liv. Så kanske ska den här julledigheten användas en del till att komma på om du är utmattad eller uttråkad? Är du uttråkad så kan du göra skillnad för dig själv egentligen direkt! Är du utmattad måste du vila innan du kan fortsätta och så småningom komma fram till om du behöver göra en förändring eller om du "bara" tillfälligt var just utmattad. 

Vila och återhämtning är viktigt. Det är då vi stillar våra sinnen och förhoppningsvis lyssnar på oss själva lite mer. Summera år 2017 och ställ dig frågan om du känner dig tillfreds eller inte. Ibland kan små små steg i en annan riktning göra en stor skillnad för att du ska må bra. 

/773dc949617719ff22bfd3bf72772c2b.jpg

Vad du är gör och bestämmer dig för så sluta aldrig tro på dig själv, sluta aldrig drömma och för allt i världen: GE INTE UPP! 

Kärlek - Omtanke - Respekt! 

//Jill

25 dec 2017