JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Juldagsförmiddag

Juldagen startade med sovmorgon

Vaknade vid åtta och konstaterade att jag kunde sova en stund till vilket jag också gjorde :) Visst är det härligt med de där morgonstunderna när man kan sträcka lite på sig, vända sig om från väckarklockan och somna om en stund igen? Att vakna utan en ringsignal som säger att jag måste gå upp...

Här hemma har vi nu en lugn förmiddag med tv:n  på i bakgrunden, mys i soffan och inte många knop görs. Precis som det ska va tycker jag. Men egentligen längtar jag ut till frisk luft och att röra på mig så det får vi nog lägga in i planeringen lite senare idag.

Jag tillhör den skaran som varken gillar julmaten särskilt mycket eller mår bra av den. Så har det varit så länge jag kan minnas. Ändå äter jag då det liksom tillhör traditionen, fast i mycket små mängder. Det jag längtar allra mest efter nu är att köra igång igen med hälsosam mat och bra träningsvanor.

Idag ska vi fira lite jul med våra barn och det blir en mix med köttbullar, prinskorvar och potatisgratäng men också en stor och god sallad till :) När den här dagen är över så börjar vi ställa in oss på sundare mat igen och allt godis rensas ut. Det blir lite hemgjort godis på nötter och mörk choklad kvar, men det andra är vi färdiga med.

När vi går in i andra veckan på nya året så startar jag också min kickstart-kur som jag bestämt mig för att göra ca 3 ggr/år. Den balanserar upp mig och jag mår väldigt bra av det. Det här behöver man ju såklart känna efter vad som passar en själv, men för att veta måste man ju testa. Efter 9 dagars kickstart kör jag sedan på med andra steget på minst 30 dagar då jag lägger lite mer fokus på att komma vidare med träningen. Målet är att återigen komma in i att träningen tillhör min vanliga vardag, något jag gör och inte drar mig för eller hittar dåliga ursäkter för att skjuta upp. Jag har varit där innan och vet att jag klarar det igen.

Jag önskar alla en god fortsättning och hoppas att ni känner julefrid denna helgen. Vila, återhämta och umgås med de du tycker om att vara med :)

/livsstilsbild-1.jpg

Det är det här jag har som första mål och det fixar jag galant, vet ju hur man gör! ;)

25 dec 2015