JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Juletider

Vad har Du för planer inför julen?

För ganska många år sedan tog jag ett beslut att inte hänga på den där trista julstressen längre och det har jag faktiskt varit ganska noga med att följa.

Jag tycker om julen och känslan av att vara lite extra ledig och få umgås, äta gott, kolla på filmer, njuta av själva den goda stämningen. Så jag ser allt positivt och är glad för de beslut vi tagit att göra det vi tycker om och mår bra av. 

- Vi bokar inte upp en massa aktiviteter, fester och sammankomster så att hela kalendern är full i december. Vi gillar det spontana och kravlösa mycket bättre när man bara kan få vara "mitt i stöket" :)

- Jag tar en dag ledigt när jag sätter på skön musik, städar lite extra, plockar i lugn och ro fram ljusstakar, tomtar och annat fint julpynt som vi tycker om.


- Julklappar inhandlas med hjärtat och bara det vi verkligen vet att vi vill ha/behöver. Klappar i hälsans tecken brukar det bli...


- I år kommer jag också att plocka ihop och skänka till både kvinnojouren i stan och andra välgörenhetsorganisationer som på plats runt om oss hjälper ensamma och utsatta. Det finns så många ensamma människor som inte mår bra, förmodligen många fler än vi tror...

Julen på JILA 4 goodlife

Jag har några olika erbjudande igång just nu som kan vara bra att boka in för att ladda upp inför julens alla sköna dagar!

Kika på http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande

Ett presentkort på någon behandling brukar uppskattas extra mycket! Beställ och hämta ditt presentkort när det passar dig!

Vill du köpa hälsoamma och sköna produkter med hög kvalitet? Jag har allt från små "gå-bort-presenter" till mera lyxiga paket till dina nära och kära. Kika på min egen sida på Forevers hemsida för att ta del av alla produkter som finns och kontakta mig sedan så kan du hämta dina färdiginslagna klappar hos mig. Skönt att slippa stressa runt och lite extra service från mig nu i juletid :) 

myaloevera.se/jila4goodlife/

Event i januari

År 2017 kommer startas upp på bästa sätt och januari kommer bli allt annat än tråkig!

Kick off i Halmstad söndagen den 8/1 med huvudföreläsaren Diamond Manager Kim Madsen - Skandinaviens mest framgångsrika nätverkare och en fantastisk framgångsrik affärsman.
Följ med och lyssna på en framgångsberättelse som väcker stor beundran!

/15178102_10209850436950571_8192742631976498660_n.jpg

Den 28-29/1 åker vi upp till Göteborg för att delta på årets stora händelse: Scandinavian Gathering med många tusen deltagare! Vi får lyssna till superbra föreläsare och det blir spännande och intensiva dagar med en massa energipåfyllning. Bl.a kommer vi få lyssna på Renata Chlumska, Elaine Eksvärd mfl... 

Du har möjlighet att följa med mig som gäst, så är du nyfiken på ett eller båda eventen så tveka inte att höra av dig för mer info! 

Jag känner att år 2017 redan har startat med många bra planer och målsättningar för ett riktigt bra år! :)

Varmt välkommen till mig på Södergatan 17 i Sölvesborg. Vill du boka tid, köpa julklappar eller följa med på event så kontakta mig på mobil: 0708 - 66 42 19

Julkramar från Jill

28 nov 2016