JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Julstämning

Det känns jul omkring oss nu...

Sitter hemma i min soffa. Tv:n står på med "Tjuvarnas jul" som underhåller sonen, ett väldoftande Woodwik ljus sprakar hemtrevligt, ljus tända lite varstans i huset, adventsstakarna lyser upp huset lite sådär lagom skönt för ögonen.

Jag tycker att det känns jul omkring oss nu. Det är som vanligt en hel del reklam i brevlådan med fina erbjudande, mycket julinspiration på tv:n, i affärerna har man skyltat jättefint och jag älskar doften av nybakade lussekatter och pepparkakor!

Kalendern fylls på med olika festligheter och träffar med goda vänner. Jag vill helst ha en lite lagom inplanerad kalender i december och sedan hitta tid för de lite spontana träffarna och få oväntat besök av släkt kanske :)

Jag väljer att se allt det fina, allt julmys och vackra julsånger på radion, glada människor som skrattar och mår bra. Det är skönt att få välja allt det här som är bra. Min tro är att när vi mår bra och känner oss glada och kärleksfulla så sprids dessa "energier" vidare och gör nytta. Att möta en person, känd eller okänd, med ett leende och ett hej kan göra stor skillnad.

/img_7822.jpg

Vi har våra fina traditioner som vi ska vårda ömt för att vi mår bra av dem. Det är tryggt och viktigt och något vi längtar efter eller hur? Jag känner att det finns en sak till som jag gärna vill ha och längtar efter.... EN VIT JUL!

Ta hand om varann och var snälla kiss

/julkula7.gif

 

3 dec 2015