JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Känner mig stolt, nästan förlägen...

Upplever en annorlunda, men så himla bra vecka!

Den här veckan är en sk. mellanvecka när det gäller kundbokningar. Förra veckan och nästa är det ganska fullt, men denna så har avbokningar/ombokningar skett pga sjudomar, kalas mm...

Faktiskt som på beställning eftersom det är mycket bakgrundsjobb som är tänkt att ge utdelning senare. När man är egen småföretagare är det verkligen som i reklamen. Man gör precis allt! Jag tycker om det mesta, men en del saker tar såklart mer energi än annat. 

Jag vet att det är svårt att greppa allt man gör och ingen mening med någon lång lista. Men i alla fall så har det frigjort andningshål och tid för att förebereda med konversationer via mail och messenger, möten, shopping, hälsa på sponsorer mm mm och det här är också kul även om det i sig inte ger pengautdelning på studs. En av småföretagarnas lärdomar och vardag ;) 

Men egentligen vill jag skriva några rader om på lördag. För det kommer bli en jättebra dag tror jag, faktiskt bättre än de flesta fattar! Så jag kände att jag i alla fall vill vara en liten del av marknadsföringen här. Jessica Nordqvist och övriga i Nymöllas hembygdsförening (ja kanske inte kallas så, men det är det ju på många sätt!) har gjort en fantastiskt jobb med att kontakta och engagera viktiga organisationer till denna dag!

/kasebrodagen-9-sep-2017.jpg

Jag har haft väldigt mycket själv att tänka på med en massa saker både jobb och privat. Men titta på schemat för dagen! Visst är det intressant?! Så det jag vill göra är att slå ett slag för denna dagen och säga välkommen! 

Att få vara en liten del av den här dagen och berätta lite om mig, mitt företag, min vision och livsfilosofi känns stort!Så jag hoppas att vi ses på den här fina dagen då alla intäckter går till välgörenhet. Jag är på plats melan 13-19! Tar även med mig lite fia prodkter om någon är intresserad av att investera lite i sin hälsa!

Personligen känner jag mig nästan en smula förlägen att vara inbjuden, men jag ska göra mitt allra bästa för att insprirera och få er att må bra - att känna "The goodlife" :) 

Jag hoppas att vi ses! Hälsningar Jill

7 sep 2017