JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Kom i form till midsommar

Det behöver inte betyda motstånd...

Alla tidiningar och sociala medier svämmar över just nu med tips om att gå ner i vikt och hitta sommarformen. Bilder med sportiga människor i fräcka träningskläder som skapar upp ångest när man själv konstaterar att det kanske blir ännu en säsong "i vassen" ;) Man kan lätt bli lite trött på allt det där eller hur?

Det hela handlar mycket om hur du själv tänker kring dessa smått "påstridiga" annonser överallt. Strunta i att skapa upp ångesten! Tänk att med små steg mot ett sundare och faktiskt med detta ett mer energifyllt och välmående liv, är superbra!

Du behöver inte bestiga berg eller skaffa årskort på gymmet!

Har du funderat på att kanske börja ta tag i din hälsa, bli starkare och stärka upp ditt immunförsvar? För handen på hjärtat, har du varit mycket sjuk denna höst/vinter/vår? Man blir det när kroppen inte är i form, när man kanske slarvat med kost och träning för länge och immunförsvaret är helt i däck. Du hinner liksom aldrig komma igen innan nästa bacillattack anfaller... det är både tröttsamt och kostsamt att vara hemma sjuk med karensdagar och vabba titt som tätt. Det är inte alltid vi kopplar ihop det här med hur vi lever, vilka livsstilsvanor vi har. Men faktum är att det spelar en stor roll.

Idag behöver de flesta tillsätta kosttillskott 

I den bästa av världar hade vi alla odlat grönsaker ekologiskt hemma, haft frukt och bär att plocka av i våra trädgårdar. En del nöjder sig med en örtlåda, kanske några tomatplantor och eventuellt ett äppelträd - eller inget alls som nog är allra vanligast...

Lyssnar du på de flesta kostrådgivare idag så förespråkar de kvalitétskosttillskott i kombination med en sund kosthållning. Kosttillskotten blir en samarbetspartner till kosten och de kompletterar varann. Altså inte skräpkost och sen tar man några "piller" för att kompensera. 

Kom i form till midsommar

Är en satsning och investering i dig själv och din hälsa på bästa sätt. Du behöver alltså inte besöka något gym eller inhandla fräcka träningskläder för att göra något bra för dig själv som gör att du stärker upp kroppen med sund kost, kvalitétskosttillskott och träning anpassad utefter din egen förmåga. 

Läs lite mer här i mitt inlägg på fb: https://www.facebook.com/Jila4goodlife/photos/a.327388184063417.1073741829.312043638931205/1219715764830650/?type=3&theater

/31956333_10156254589995675_6981648096186859520_n.jpg

Pt'n Nick Söderblom hjälper oss med vårt mindset och ser till att vi får träningsvärk!!! Han kommer finnas tillgänglig i vår Fb-grupp dagligen och han kommer även hålla webinar kring kost/träning/hälsa/mindset.

Du kommer dessutom få en personlig hälsocoach som hjälper och stöttar dig genom hela programmet och vi har en lic. kostrådgivare som hjälper oss.

Kontakta mig för pris och mer info! Det ingår en 90-dagars nöjd kund-garanti.
Dessutom kan du utnyttja ditt Friskvårdsbidrag till det här!

I priset ingår också våra 2 kost-och träningsprogram från Forever där du tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet.
En praktisk shaker och ett måttband ingår också. När du köper ditt hälsopaket genom mig får du också en VIP-gåva med bra produkter för kost och träning.


Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen. Perfekt för dig behöver hjälp med att komma igång med din träning och som vill ha råd om hur du ska tänka kring kost och motion för att skapa permanenta livsstilsförändringar – och kunna mäta och följa upp dina resultat... eller om du redan är vältränad så finns det nivå för det också, du bestämmer!

Det kommer inte bli lätt... men det kommer vara värt det!!!

Kontakta mig så kommer jag hjälpa, stötta och finnas till hands för dig under din resa mot ett hälsosammare och mer energifyllt liv. // Jill 0708 - 66 42 19, [javascript protected email address]

P.S Jag kommer också hänga på så vi gör det här tillsammans! Starten går den 28/5 och du behöver bestämma och beställa ditt hälsopaket senast den 20/5 för att vara med från början! D.S

/flemming-och-jill-c9-start.jpg

16 maj 2018