JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Kundkväll 26 november

Mingelmys, glöggfika & din hälsa i fokus

Det känns som att det precis började bli höst...och nu är det snart första advent. Tiden går fort när den fylls med en massa innehåll av allt som ingår i livet!

/kundkvall-nov-2019.jpg

Jag ser fram emot att anordna kundkvällen och jag hoppas både nå ut genom alla andra företags fina erbjuanden och att det blir en välbesökt kväll av härliga människor. Att min lilla "oas" mitt i stan, inne på en av favoritsalongerna i Sölvesborg, kommer locka både mina befintliga kunder och andra som är lite nyfikna på vad som finns innanför den där vita dörren i källaren på Jennys klipphörna :) Jag vet att många funderar och inte alls kunde föreställa sig att innanför finns ett litet mysigt behandlingsrum med lugn & ro, harmoni och avslappning som en viktig ingrediens.

Prova på diamantslipningen!

Det är så många som frågar mig och är nyfikna på vad det här är för slags behandling. Det går ju tyvärr inte att göra hela behandlingar denna kväll, då den mest populära tar 90 minuter, men en liten del ville vi erbjuda att få prova på. Jag hoppas att nyfikna tar tillfället i akt :)

15% rabatt 

Den här kvällen blir det information om både befintligt och en hel nytt sortiment hos mig. Alla som besöker oss denna kväll får 15% rabatt på sina inköp av produkter, samt personliga råd om vilka som passar sin egen hudtyp. 

Specialerbjudande på behandling

Under kvällen kan du köpa presentkort både på valfri summa att ge bort i julklapp, men även ett specialerbjudande på en behandling. Denna gåva kan du ju köpa även till dig själv tipsar jag om! 

Plocka ihop dina egna små och stor julklappar

Det kommer finnas fina erbjudande, små och stora julklappar att plocka ihop och allt slås in till fina gåvor att ge bort. Många har "allt" men att få någonting som ger välmåendet en extra guldkant kan väl egentligen aldrig bli fel? :) 

Webbutiken lanseras denna kväll

Tidigt i höstas föddes en idé om en egen webbutik med noga utvalda produkter för hälsa & välmående, det goda och sköna i livet. Det är som en helt "wild & crazy djungel" att börja leta själv efter och förstå vad som är bra för ens hälsa. Emellanåt har jag fått känslan av att folk har en slags hälsostress inom sig, ett prestationskrav av att ta hand om sig och må så bra som "alla andra verkar göra". Man handlar för massor av pengar och sen...blir man inte nöjd ändå. 

Jag tänkte att om jag hjälper till och har letat upp bra produkter som jag säljer på min mottagning så kanske jag även kan göra det möjligt för fler att ta del av det jag har? De som inte kan komma in till mig och välja själva, eller det faktum att jag ofta är upptagen med behandlingar när jag är på plats. Det har snurrat till det ibland och jag vill att det ska kännas enkelt och lätt att plocka ihop det man vill ha. Så när jag fick ett erbjudande om att vara en av tre i Sverige att lansera och stå för leveranserna av ett nytt hudvårdsmärke så tog jag den utsträckta handen! Så glad och stolt över att få vara med på denna resa med ett 100% naturligt och veganskt hudvårdsmärke!

Webbutiken kommer att fyllas på efterhand med fler produkter inom det goda livet tänket jag har, men snart känner jag mig redo att sätta igång rullningen! 

Nu i början kommer du hitta produkter inom hudvård för ansikte och kropp, kost & näringstillskott av hög kvalité, hälsoteer att köra som kur och/eller underhåll och några få utvalda produkter för hundar såklart! ;) Sune kommer att vara frontfigur för den här delen, då han ju är min egen lilla terapikompis på jobbet! 

/sune-tipsar-om.jpg

Jag hoppas på en välbesökt och fin kundkväll den 26/11. Jag vet att det är svårt att ta sig ut och liksom komma iväg om man satt sig i soffan... men jag tror faktiskt att du kommer tacka dig själv för att du kom iväg på något som är mysigt och trevligt. En glöggfika med mysmingel kan ju inte va fel för att komma i stämning inför första advent :)

Välkomna! Kram Jill

https://www.facebook.com/events/445614222808492/

P.S Ewa Hageling och Janet Svensson kommer finnas med denna kväll. Ewa kommer ta emot bokningar och berätta om vad hon arbetar med på måndagar och vissa helger inne på JILA 4 goodlife. Janet är kvinnan som kan det mesta inom hälsa och skönhet! Hon har tagit in flera härliga produkter på den svenska marknaden, bl.a Organique. Hon har en skönhetssalon inne i Kristianstad och är leverantör av HEBE maskinen som jag utför både Diamantslipningar och Lipomassage med. Nu har vi startat ett samarbete och det kommer bli helt briljant! D.S

16 nov 2019