JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Kuren avslutad!

/dag-9-aug-2015.jpg

Kuren avslutades i onsdags med en god kvällsmat bestående i grillad laxfile i folie med smör, färsk bladpersilja och citronkrydda i paketet. Till detta en stor blandsallad med nektariner i och en ny bönpasta jag hittade i affären häromdagen. Jag gjorde också en god röra på ekologisk fetaost, en liten klick creme fraishe, hackade naturella valnötter och örtsalt som blev en smakförstärkelse och passade utmärkt till resten av måltiden. Supersmaskigt blev det!

Summering: Det gick bra! Jag och sambon mår bra! Enklare än vad sambon trott och jag tyckte det var en stor fördel att han också var med på tåget så jag slapp se på när han eventuellt skulle smaska på en massa gott :) Sonen var helt med på noterna när det gällde kvällsmat i ännu bättre tappning. Han är 15 år, men mycket duktig på att äta nyttigt! Inte alla tonåringar som säger Mmmm mamma, vilken god mat du lagat när det mest ligger grönsaker och andra nyttigheter på tallriken ;)

Sötsuget nästan helt borta. Det som triggar att bli sugen är det som sitter i huvudet, det som man måste ha diciplin att mota bort. Min kropp mår inte bra av sött, den vill inte ha sött, men hjärnan får ibland en liten knäpp och testar min motståndskraft. Just nu är motståndskraften stor och jag har bestämt mig för att välja bättre alternativ även när helgen kommer. Man kan ta lite, men det räcker. Mörk 70% choklad och naturella nötter samt frukt funkar jättebra!

Vatten, glöm inte denna underbara dryck! Den renar och sköljer bort slaggprodukter från vår kropp. Lägg till ekologisk citron och du har det som behövs.

Nu fortsätter vi med sundare matvanor här hemma och gör det med glädje och stort intresse att lära mera! När man märker att man mår bra så vill man inte tillbaka, man vill inte hamna i sämre läge och veta varför man gjort det.

Heja oss och heja alla som är snälla mot sig själva! :)  Jill

29 aug 2015