JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Livet är vackert och ibland skört

Sakta och med små små steg...

I måndags kom tårarna i ögonen när jag körde in till stan för att jobba. Jag kände mig så skör och som om jag tynade bort. Starka ord för att vara en känsla om mig själv tänkte jag. Jag som alltid är den starka, som orkar allt (jaja nästan) och så kände jag mig så svag :( 

Sen plötsligt så vänder livet i en annan riktning. Det känns som om något litet, men dock positivt händer i min kropp nu. Jag kände första lilla förändringen i tisdags. Det kändes som om jag var mig själv för en liten kort stund och det gjorde mig glad! Igår kom den känslan igen och då tänkte jag, det är nu det vänder! 

Jag tänker att det nog var dags för mig att få en stund för reflektioner, att hämta hem mig själv och fundera på en hel del saker i mitt liv. Vi kommer till våra vägskäl där livet ska ta en ny kurva och det blir mer och mer tydligt att jag är "där" nu. Jag vet inte alls vad det kommer innebära, men jag får små förnimelser och ser med spänning fram emot det som ska komma in i mitt liv den närmsta tiden. 

/2a27e952bb6660a8b9df671a9a6e9712.jpg

Släppa kontrollen

Det är ju jättesvårt! tänker jag själv och många med mig. Men min insikt är att när jag försöker ha kontroll, ha både hängsle och livrem inför allt, ja då stoppar jag upp mig själv och flödena i livets ström. Jag blir extra trött och svag när jag måste vara överallt... 

Så jag övar vidare på att ha tilliten till att allt kommer ordna sig på alla plan till det bästa för mig, för min familj, för mina vänner :)

Fyller hjärtat idag

Nu på morgonen blev en sån stund när jag släppte och lät saker komma till mig. Det blev en stund med vacker musik på morgonkvisten som fyller mitt hjärta och min själ med vackra känslor och ny energi. Jisses vad musik kan påverka i positivt flöde om man nu bara kommer på att ta sig en stund för att lyssna i hörlurarna så alla andra ljud stängs ute. Slut ögonen och njut... Andrea Bocelli med son och andra artister är mitt val just nu.

https://www.youtube.com/watch?v=zLmFEIksvh8

Ta dig tid en stund. Lyssna på dig själv och dina tankar, vad du vill, hur du mår och släpp taget om allt för att låta det som ska komma in i livet få plats. 

Idag är jag extra känslig och glad för att jag tillåter mig vara det. Att känna livet är skönt även om det innebär att man kan känna av sin egen skörhet :)

/0bdb4cd24eb8a82ed00ccd2736be4d1f.jpg

 

Jag hoppas din dag blir bra och fylld av sköna känslor. 

Kram från den känsliga terapeuten Jill

25 okt 2018