JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Livets vågskål

Livet... har verkligen sina med och motgångar. Det går inte att kontrollera allt som händer runt omkring hur gärna man än skulle vilja det. 
Jag har nu i några år studerat och lärt mig ganska mycket om Attraktionslagen och är så tacksam för att det kom i min väg. 
"Det handlar inte alltid om hur du har det, utan om hur du tar det" är en bra beskrivning.

Ska jag "gå i taket" varje gång det händer något mindre bra? Eller ska jag ta några djupa andetag och se vad jag kan göra åt det hela och hur jag eventuellt kan vända det?
Ska jag lägga all min fokus på det jobbiga som hänt eller ska jag välja att plocka fram annat under dagen som gjorde mig glad och tacksam?

Du väljer själv och det du väljer att fokusera på, kommer det mera av. Attraktionslagen gör ingen skillnad utan följer de vibbar du sänder ut med dina tankar. Alltså, går du omkring och ältar dåliga saker som hänt och sänder ut "dåliga" vibbar så kommer det mera dåliga saker in i ditt liv. Exempel: Du tappar en kaffekopp i golvet på morgonen som går itu. Du tänker och säger högt för dig sjäv: "Jaha, typiskt mig! Jävla start på dagen, nu vet man ju hur det här kommer gå idag. Bara en massa skit, skit, skit!" Gissa vad som händer? "Oturen förföljer dig hela dagen! För det "önskade" du ju med dina taskiga vibbar! 

Samma sak är det om du går omkring och är glad för saker och ting i ditt liv. Du hittar guldkornen och ler åt dem. 
Eller "Det handlar om hur du tar det" tänket. 
Samma kaffekopp åker i golvet på morgonen och går itu. 
Du tänker: "Hoppsan, där åkte den gamla koppen i golvet. Det finns värre saker, det kunde ju varit favoritkoppen! Detta innebär att jag kan köpa en till av favoritkopparna och få plats i skåpet! (kanske som hos oss då våra skåp är knökfyllda av blandade koppar pga att de åker i golvet här hemma med jämna mellanrum och då måste Jill fylla på med nya fina!)
Du känner dig helt enkelt glad och nöjd och ser redan framför dig att du shoppar en ny fin kopp! Du ler och sänder ut härliga vibbar som gör att när du kommer in till stan och går in i affären där de har koppar så rear de ut just den koppen du skulle köpa och så kan du plötsligt köpa 2 nya koppar vilket gör att du gladerligen kan tappa en gammal kopp till i golvet!  
Ja, ni fattar kanske vad jag menar?

/0de4d42f241dc5554c3c460c5b3e8183.jpg

I måndags var en blandad dag. Jag kände att det var lite motstånd i hela mig, men valde att bara acceptera och låta saker/tankar passera helt lugnt. Lägg ingen fokus när du "åker ner i källaren med hissen". Bara va i det och låt det som sagt passera för efter regn kommer alltid solsken...
Sen kom ett leende från någon och en fin kram från en kund, lite meddelande och sms som vände dagen.
Sen hände något riktigt tråkigt hemma med problem som inte var så kul att hantera... ett telefonsamtal, ett bra snack, en lugn och samlad Jill som bara ville veta läget, hitta lösning och hantera på bästa sätt. 
Sen summeringen av dagen: 
Vi köpte fin och söt båt igår för att göra familjegrej och utmana oss lite med något vi inte testat förut tillsammans 
Lättad son somnade lugnt och ser fram emot kommande äventyr på onsdag kväll!
Jag fortsatte planeringen med renoveringen som gör mig så glad och förväntansfull!
Pappas prover var bra! (Lättnad!)
Bokade in spadagen med vinnarna i min utlottning. Ska bli så kul!
Osv... 
Så summa summarum: Det viktigaste för mig är hur jag väljer att se på det som händer och hur jag tar hand om det. 
Kan det komma något gott ur det ändå i slutänden? 
Man kan se dagarna som att det finns en vågskål framför en där man kan lägga de tråkiga sakerna i ena skålen och de bra i andra skålen. Vilken vill du få övervikt på (för att få mera av)? Du väljer i många fall själv var ditt fokus ska ligga.

19 sep 2018