JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Vilken är din favorit i min meny?

Kikar över min behandlingsmeny

Jag har en go blandning i min behandlingsmeny, men tänker att det säkert är många som inte har en aning om vad mer jag gör förutom massage... :)

Aroma massage - healing, balans & harmoni

Det här är en personlig favorit faktiskt som är lite av en doldis i min meny. De som fått denna speciella behandling bokar gärna om igen med just det här. Behandlingen passar alla, men kan inte alls jämföras med vanlig svensk klassisk massage. 

Det här konceptet har jag själv utformat utefter min egen känsla av vad en skön och avkopplande behandling ska innehålla för att komma i balans och känna harmonin sprida sig och välbefinnandet ökar. Man kan säga att ingen behandling är den andra lik riktigt då den går på min känsla av vad som behövs just då. 

Det är en mjuk healing massage med varma eteriska oljor i kombination med utvalda delar ur ansiktszonterapin som ger en total avkoppling där du går ner i varv och svävarfritt mellan ett meditativt tillstånd och på gränsen till att somna. I det här läget sjunker vilopulsen, hjärnfrekvensen går ner och du kan ta emot behandlingen på ett mycket bra sätt. Behandlingen hjälper dig öppna upp flödena i kroppens egna system. Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar. 

Du kan välja mellan 60, 75 och 90 minuterns behandlingstid. Efteråt behöver du en stund för att komma tillbaka och bör ta det lugnt och inte stressa iväg till nästa grej på agendan. Drick mycket vatten, ta djupa andetag och känn lugnet som landat i dig. 

Varmt välkommen att boka en avkopplande tid hos mig! / Jill

/ff3df3a05c23d8a6e115165a3c32dfe8.jpg

 

11 maj 2019