JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Måndag morgon...

och "psykologiskt oväder" på min front.
Jag har varit med om bättre och sämre. Idag vaknade jag och kände att jag ska använda mig av mina egna lärdomar och klokord/råd som jag fått till mig från personer jag haft förmånen att möta eller talas vid med de senaste åren.
Det finns en del att gå igenom i denna vecka.
Det finns en del jobb och uppdrag som ska utföras.
/1b87a2892f26f431e088d3fbe075bed7.jpg
 
När jag ställs inför utmaningar, när dagarna känns lite tunga och bökiga, då vet jag att det är som gråa moln på himmelen - de går över så småningom.
Det är så med "psykologiska oväder" och det känns tryggt att veta att det inte varar för evigt :)
Min allra bästa vän lärde mig för länge sen att när det känns jävligt så ska man stanna upp lite och ställa sig frågan: "Vad är det värsta som kan hända och VAD är problemet egentligen?"...
 
Alla har sina bagage, alla kan bli trötta emellanåt och dippa. Det ingår i livet och är inte hela världen. Sen finns det saker som är riktigt jobbiga och sorgliga, det är inte dessa jag menar nu. Utan det där livet, det som går som en berg och dalbana upp & ner. 
Jag tror till och med att det är bra att ha de där dagarna eller tillfällena när liksom hela jaget går ner i ett modus där det känns motstånd. För det är då vi faktiskt stannar upp lite, känner efter och tänker till kring hur vi mår och vad som skaver. I alla fall hoppas jag att de flesta av oss faktiskt gör det. Vi borde göra det... ;) 
/773dc949617719ff22bfd3bf72772c2b.jpg
Det här är nog en av de bättre sakerna jag tagit till mig. Att lära sig vila och det är inte lätt om man är en person som nästan alltid är "uppe i huvudet" (tänker för mycket). Den fysiska vilan är en sak, men den mentala någonting helt annat. Att stilla sitt sinne brukar jag tänka.

Utmaningen 

Så för er som orkar läsa så här långt i mitt inlägg vill jag fråga om ni vill vara med på min utmaning jag tänkte ha?

Utmaningen går ut på att varje dag, april ut, göra någon form av mental avslappning/meditation under 15 minuter. Hänger du med på den? Det hade varit härligt att göra den här utmaningen tillsammans och den 1:a maj göra en utvärdering tillsammans! Att meditera/vila mentalt 15 minuter per dag kan göra skillnad och sänka stressnivåerna i kropp och knopp. 

För er som vill hänga med på den här personliga utmaningen så kommer jag att skapa en hemlig grupp på facebook där vi kan ge varann puff i ryggen och om man vill berätta om vad man själv gör för någon slags mental vila. Det här blir bara ett slags test och vi väljer själv om vi vill vara med i gruppen eller om man bara vill ha direktkontakt med mig. 

Kontakta mig så lägger jag till dig i gruppen: "Mental vila med JILA".

Jag vill önska dig en bra vecka och hoppas att vi hörs!

Vårkramar från Jill

16 apr 2018