JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Många nya intryck och planer

Måndag morgon är min tid för reflektion och planering.

Jag bokar alltid in några timmar på måndag morgon till att dels titta tillbaka på veckan som gick och även få koll på veckan som jag har framför mig. Nu längtar jag också ut till att sitta en stund på min "solbänk" på morgonkvisten och lapa solstrålar för att ladda mig själv :) 

Förra veckan hände flera spännande saker. Jag blev uppringd och hade ett så givande coachsamtal med en härlig kvinna! Helt oförberett, men med sån tajmning precis när jag behövde det. Samtalet lyfte mig och jag antecknade en hel del vilket jag nu ska gå igenom i min måndagsrutin. 

Jag hade också möte med mina 2 helt nya kollegor/samarbetspartners där vi arbetar vidare med ett helt nytt koncept kring friskvård kan man väl säga. Det kommer mera så småningom. Nu planeras, struktureras och spinner vi vidare med allt som hitintills kommit upp i våra möten. 

Jag har lyssnat på några weibinar, varit en dag på företagsmassage igen och tagit hand om mina kunder inne i stan. En givande och lite smått hektisk vecka.

Nu i helgen som varit så bestämde jag mig för att koppla ner omvärlden så mycket det bara gick. Vi har varit ute i först vår egen trädgård och fixat och sen hos min pappa för att hjälpa honom. Vi har umgåtts med grannarna, badat spabad, tittat på film och lagat god mat. 

Det behövs distans mellan varven. Att "koppla ner mig" och bara göra saker utan att tänka så mycket är befriande. Efter fredagens hemska händelse i Stockholm kände jag det extra mycket faktiskt. Det är lätt att nästan ätas upp av all oro och rädsla. Jag har mer försökt följa allt gott som kom efteråt, med all kärlek som fyllt upp och flödat, med den stora omtanken och det uppvaknande det fört med sig. 

Det går att välja att se mycket från den ljusa sidan. En del väljer att förkasta att så många bryr sig nu "helt plötsligt" när man annars bara är tyst.... men spelar det någon roll? Det är nu som är nu och det som är verklighet. I stunden nu är det otroligt fint och kärleksfullt att bry sig och visa stor omtanke. Jag ser fram emot att fler och fler väljer att se livet med kärle och ljus och låta det vara just det som för oss alla vidare. Ju mer kärlek, respekt och omtanke du själv för in i just ditt liv, desto mindre plats finns det att döma andra och säga elaka saker. 

Jag tror det nu handlar om att tänka efter hur just du själv vill vara, hur du vill uppfattas och tas emot av din omgivning. Att aktivt välja att sprida det goda och att de människor du möter mår bra i just ditt sällskap. Att ni får varaandra att må bra och att aktivt välja glädjen enbart. När du väljer glädje och kärlek i ditt liv är det också som ringar på vattnet - de sprider sig runt omkring dig och liksom vibrerar ut i nya vågor :)

/imagesc2sed9jh.jpg

Den här veckan står det en hel del arbete på schemat vilket är roligt. Jag blir så otroligt glad när nya kunder hittar till mig och det dessutom skett på en varm rekommendation av någon annan. Då blir jag varm i hjärtat när jag får lite extra bekräftelse på att just mina behandlingar ger den där effekten och omtanken som är det jag brinner för. 

Den här veckan ska jag också prova på Chi-gong träning vilket ska bli mycket spännande! 

I helgen blir det att umgås med släkt och fest med vänner. En bra vecka har startat! 

Jag önsker er alla en fin vecka!

Kärlek Omtanke Respekt!

10 apr 2017