JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Musik för själen

Musik för olika sinnesstämningar

Har ni tänkt på hur mycket musik påverkar oss? Det finns ju en massa forskning man kan gå in och läsa om, men om man bara vill känna efter själv. Vad betyder det för dig att lyssna på musik?

För mig har musiken en stor betydelse, men konstigt nog glömmer jag av det ibland och sänker volymen i bilen för att få plats för alla tankar som måste komma ut och fram nånstans... 

När jag kör in till stan för att arbeta eller är på väg till någonting och kör själv så har jag märkt att jag ofta sätter ner volymen och pratar för mig själv för att liksom reda ut olika tankar. Säkert jättebra och nödvändigt, fast ibland så tänker jag att jag behöver tysta ner alla tankar och bara känna alla härliga känslor som strömmar när jag lyssnar högt på bra musik. 

Så mitt mission nu blir att göra en riktigt go "köra bil ensam lista" som jag pluggar in och sätter igång istället för att mala tankar. 

För ett tag sen läste jag lite om att man inte ska sätta på deppmusik när man känner sig ledsen för då förstärker man känslorna och kommer inte ur den sinnesstämningen. Jag säger: gör det som känns ok för dig. Behöver man bryta ihop en stund så kanske man lättare tillåter sig att släppa fram just det som behövs för att verkligen bryta ihop? Sen kan man ju ha en "glad-lista" för att hämta upp brytet igen? Vad vet jag, gör det Du vill och känner för. 

Att sätta sig och mixa ihop spellistor på Spotify tar tid, men värt det! Jag ska definitivt göra en GLAD-lista med go musik, mycket bas och starka röster ;)

Även Youtube är riktigt bra att sätta igång på datorn och i med hörlurarna! Här kommer mitt hetaste tips på en av mina absoluta favoriter med massa gung och fantastiska röster. Vilken känsla!!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=WaoF9SbCzs0

Nu går vi mot en ny helg och det verkar bli underbart väder i hela landet. Ut o njut och ha en fin helg!

//Jill

8 sep 2016