JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

När du bestämt dig!

Vad vill du uppnå i ditt liv?

Det skaver lite varstans i livet.

Kroppen värker, är trött, sliten och inte alls i form.

Själen känns lite trasig, smådeppig, trött den också och man frågar sig varför man inte är mer laddad efter semester och sommar?

Känner du igen dig? Sprang du plötsligt på i 190 igen direkt du stämplade in på jobbet efter ledigheten? Tog du ens ledigt tillräckligt i sommar?

Sätt dig ner, ge dig tid en stund att känn efter hur du egentligen mår...

Spring inte bara på i ekorrhjulet och tro att det ordnar sig...av sig själv? För det kommer det inte att göra.

Du måste göra/förändra själv. Ingen annan kommer göra det som krävs i ditt liv för att du ska må bättre och bli gladare om du inte själv ens ger dig tid att stanna upp och reflektera vad det är som händer, vart du är på väg.

Du hittar tusen ursäkter som du rabblat så många gånger att du nästan tror på dem själv, men bara nästan, för innerst inne vet du också att de inte är sanna. Dem du räknar upp ursäkterna för, vet redan det du kanske själv till slut kommer få bli tvungen att erkänna för dig själv. Förnekelse är en egenskap de flesta av oss har lite till mans.

Så mitt tips är att "Gör om och gör rätt", kavla upp ärmarna och ta ansvar över ditt eget liv. Se till att det är du som styr ditt eget livsskepp mot de mål du kommer sätta upp nu, nu när du bestämt dig! För visst hade det varit härligt om du här och nu bestämde dig? Om du vips direkt bestämde dig för att slänga alla gamla dumma ursäkter över bord, inte skjuta upp längre utan "bara" köra? Varför vänta? Vi blir inte 200 år gamla, det är NU som gäller.

Känns det provocerande att läsa?

Bra, det är lite meningen. Man ska reagera på texten och skruva lite på sig.

Ställ dig frågorna:

* Är jag där jag vill vara i livet? Med jobb, hälsa och fritid?

* Vad har jag för mål i livet?

* Vad har jag för drömmar?

* Är jag nöjd, eller vill jag ha förändring? Iså fall vilka förändringar vill jag ha?

Börja där, skriv en lista och ta sedan nästa steg att hitta det som passar just dig.

En del behöver komma igång med träning för att stärka kroppen och minska värken. Andra behöver börja med att lägga om kosten för att tappa några kilo och bli piggare med bättre mat. En del behöver boka tid för en behandling som passar just deras behov och symptom.

Ganska många behöver titta på sin jobbsituation

Jag möter ofta människor som mår direkt dåligt på sina arbeten. De stressar, jobbar alldeles för mycket för en lön som inte kommer i närheten med insatsen och har kollegor som de inte mår så bra av rent psykiskt. På många arbetsplatser pågår stora omstruktureringar och varsel just nu. Det här med en sk. fast anställning känns inte längre lika tryggt och en omplacering till något helt annat sker hela tiden och folk är oroliga och stressade över sånt här. Sömnen är något av det första som blir lidande och den är så viktig för oss.

Det gäller att skaffa sig balans i livet. Balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritidssysslor. Det är olika för alla vad vi är ute efter och i vilken fas vi är i livet.

Det finns alternativ till att arbeta 40 h/vecka under bestämda arbetstider.

Det finns alternativ till att sitta i jobbiga lönesamtal med sin chef som oftast bara leder till besvikelse. Inte denna gången heller räckte den förutbestämda potten till det där lilla extra du var värd. Men fortsätt jobba på så får vi se nästa år...

Det finns alternativ till att i mars/april lägga in önskemål om 3-4 fjuttiga veckor sommarsemester som man verkligen hoppas få med övriga familjen och att det ska vara sol och värme med bad och grillning. Sen regnade det exakt de veckor du fick vara ledig denna sommaren igen... Bättre lycka nästa sommar! Det är bara 48 veckor dit! Keep smiling!

Nyckeln till frihet?

Du kan få möjlighet att välja med vilka du ska arbeta, när du ska arbeta och hur mycket på ett helt annat sätt än man är van vid. Vi måste ju bara få reda på det!

Jag har själv hittat en mycket bra nyckel som passar för att öppna upp de låsta dörrarna dit jag tidigare inte hade tillgång. Dit jag inte ens visste att jag kunde ta mig, men hade en längtan att hitta...

Jag delar gärna med mig, jag hjälper gärna andra att nå framgång i sina liv på flera olika sätt. Det finns en nyckel som passar för alla, men inte alla vill eller vågar, men det är fullt möjligt.

Nyckeln går till ett ställe utanför din komfort zon. Är du nyfiken och modig skicka ett mail till: [javascript protected email address]

Ha en bra helg och sätt dig ner, låt själen komma ikapp din fysiska kropp. Kärlek smile

P.S Här kommer en morot om du bestämt dig! Morötter är bra ;) D.S

/pepp-bild-morot.jpg

 

 

29 aug 2015