JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Nu börjar en ny tid - något nytt jag aldrig gjort förut

Det här blogginlägget är en kopia av mitt senaste nyhetsbrev

/fallskarm-stor.jpgMeningen är att inspirera, att få er att våga tänka utanför er trygghetszon och motiveras att våga!

Mina nyhetsbrev kommer i fortsättningen också innehålla erbjudande och annan info om sånt som är på gång och du kan anmäla dig till mitt nyhetsbrev i högerkolumnen från startsidan.

*************************************************

Nu börjar en ny tid

Fredagen den 25/4 slutade jag min 12 år långa anställning som innesäljare. Sammanfattningsvis hade jag en bra sista arbetsdag som innehöll en massa känslor och händelser.

Vemod blandades med glada skratt och en massa goa kramar från kollegorna. Jag hade bjudit in alla till en avskedsfest i vår festlokal, ordnat med mat och dricka, en kollega ställde upp och anordnade lekar, solen sken och det var varmt och skönt en bra bit in på kvällen.

Jag önskade mig en rolig fest, ett uppsluppet ”hejdå vi ses igen i något sammanhang” känsla och det var precis vad jag fick och mycket mer därtill. Efteråt har jag fått flera sms, mail och hälsningar på facebook med tack och fina ord. En skrev: ” Tack för senast! Det var verkligen en glad fest,den lämnar en härlig stämning kvar av dig här hos oss!!!”

I slutet av kvällen blev jag överväldigad och kunde inte hålla på den glättiga och glada Jill utan blev smått sentimental, men det fick vara ok att vara så, att släppa på alla spänningar och bara ge efter en smula.

Att följa hjärtat

Jag har nu följt mitt hjärta och min magkänsla och jag vet nu helt säkert att jag har påverkat flera personer till att våga börja tänka tankar, våga drömma om saker och kanske kanske att någon kommer att höra av sig med något glädjande besked om att de vågat ta just det steget de själva velat ta ganska länge, men inte vågat.

Att hoppa på det där tåget, det behöver ju inte betyda de mest storslagna och häftiga sakerna, inte de mest livsavgörande sakerna, utan viktigast är att det har en mening för en själv. Det kan ju vara att ta upp en gammal hobby, ringa det där samtalet man tänkt göra så länge, sträcka ut en hand till någon man tycker om, gå en tangokurs, börja med yoga osv osv…

Plötsligt inspireras man av någon eller något, plötsligt känns livet så intensivt att man bara måste hoppa på och då är det ”bara” att hoppa! Ställ dig frågan om vad det värsta är som kan hända? Kanske är det inte så farligt att testa, att våga ett steg i taget? Även i ett misslyckande finns en vinst, man vet hur man INTE ska göra nästa gång och är en lärdom rikare  Eller så blir det just den där vinsten man drömde om, lyftet i livet som gör att man tar en helt annan riktning.

Jag gillar känslan av att jag blir rik på livet, rik på nya erfarenheter och utmaningar. Att få uppleva nya saker, träffa nya människor jag inte skulle gjort om jag fortsatt som vanligt, få ta del av livsöden som kommer att berika mig på ett eller annat sätt.

Under maj månad ska jag samla kraft och ny energi på lediga stunder. Jag ska börja ta långpromenader på morgonen, andas frisk luft och känna kroppen i rörelse efter över ett halvårs hårt jobbande.

Återhämtning, balans, harmoni, frisk luft och tid för eftertanke.
Allt kommer ordna sig till det bästa! Ser fram emot en fortsatt vacker vår!

Soliga hälsningar från Jill

http://www.jila4goodlife.se

http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

3 maj 2014