JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Nyhetsbrev hösten 2016

Höstens aktiviteter på JILA 4 goodlife

Nu har allt rullat på i några månader efter sommarens sköna lediga dagar och vilken start på hösten vi fick! Visst var det härligt med soliga och varma dagar nästan hela september.
Nu har ju vädret förändrats och helst vill i alla fall jag mest kura ihop mig i soffan och mysa.

På JILA 4 goodlife har det också rullat på en del och planer sätts i verket efter hand.

I november erbjuder jag både Tjejmyskvällar där man kan boka in mig en kväll och bjuda hem väninnor eller boka in sig hos mig för en skön ansiktskur "ren & fräsch" och få en konsultation hur du sköter din hud till ett riktigt bra pris.

Den 10/11 bjuder jag tillsammans med samarbetspartners in till Höstmys i Mjällby från kl.19.00. Det kommer bli en supermysig kväll med en hel del fina erbjudande och annat spännande! Missa inte det :)

Läs mer här: http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande

Blogginlägg med tips och råd för egenvård i höst

Visst ska man unna sig en skön behandling hos ett proffs med jämna mellanrum. Att investera i sig själv kan aldrig vara fel utan bara smart tycker jag :) Emellan dessa behandlingar är det dock också skönt och viktigt att ta en stund för egenvård på hemmaplan. Så det tipsar jag om i detta inlägg: (scrolla ner lite i texten)http://www.jila4goodlife.se/hostaktiviteter-pa-jila-4-goodlife

Uppskattad utlottning pågår på facebook nu!

Jag har kört några utlottningar förr och är ibland med och skänker presentkort med behandlingar vid välgörenhet och andra föreningars aktiviteter. Den här gången kände jag för att ha en egen utlottning och jag tycker att du som läser mitt nyhetsbrev också ska passa på att delta. Utlottningen pågår fram till den 28/10 kl 12.00! Scrolla ner lite på min sida så hittar du rätt inlägg.https://www.facebook.com/Jila4goodlife/

Missa inte Fars Dag

Den 13/11 är det Fars Dag och jag har också hudvårdsprodukter som passar män samt vet jag att ett presentkort på en skön ryggmassage brukar vara uppskattat. Så vad ger man till någon som inte vill ha något? Jo ett presentkort så kan pappa själv välja produkter eller behandling hos mig.

Hälso & livsstilskoncept

Visst känns julen och alla festligheter nära nu? Men ganska många är supertrötta och lite håglösa nu i höstmörkret. Hos mig kan man ta del av ett jättebra hälso & livsstilskoncept med ett väl genomtänkt program. Säkert och tryggt för den som inte känner att de klarar allt själv eller har kunskaperna som krävs. Jag coachar och har många extra bra råd och tips att lägga till. För den som önskar extra pepp, tillgång till många goda recept så lägger jag till er i riktigt bra facebookgrupper.
För mer info om konceptet följ denna länk: http://www.foreverliving.se/fit

Så passa på att komma i form, ta dig bort från hösttröttheten och orka delta i livet samt bli redo för julens alla fester!

Jag hoppas vi ses i höst!
Ni är varmt välkomna till mig på Södergatan 17 i Sölvesborg.

Hösthälsningar från Jill

http://www.jila4goodlife.se

Vill du starta din egen hemsida som är lätthanterlig? Klicka dig då vidare här:
http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

24 okt 2016