JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Nyhetsbrev november 2018

Har ni sett att ni kan anmäla er till mina nyhetsbrev?

I kolumnen till höger på min hemsida går det enkelt att fylla i din mailadress och anmäla dig om du vill ta del av diverse info från mig.

Den här gången gör jag ett blogginlägg med delar från november månads nyhetsbrev som ett litet smakprov.

**********************************

Hej alla ni som läser mitt nyhetsbrev!

Årets näst sista månad är här! För min del känner jag alltid att november är en månad av förberedelser och man är lite i startgroparna inför julen. Men som vanligt känner jag också att det gått lite fort de här sista månaderna. Det känns som att det var sommar nyss. Vad tycker du?

Utmanande höst för mig

Jag har inte alls varit i samma form som förra hösten utan fått mig en egen inblick i att vara sjuk faktiskt. Järnbrist och alla depåer uttömda har inneburit rätt trista symptom med hjärtklappning, svårt att andas, flåsat och blivit andfådd när jag stått stilla, värk i kroppen, yr och jätte mega trött - totalt utmattad. Jag har skrivit några blogginlägg nu under några veckor så vill ni läsa dem klickar ni antingen här på länkarna, eller kollar i högerkolumnen på min sida.
http://www.jila4goodlife.se/saktat-ner-mitt-eget-tempo
http://www.jila4goodlife.se/dagsljus-promenader-och-tupplurar
http://www.jila4goodlife.se/livet-ar-vackert-och-ibland-skort
http://www.jila4goodlife.se/hoststorm-och-omrusk

Efter att ha fått dropp med järn 3 fredagar i rad så börjar sakta energin komma tillbaka och en veckas höstlov har inneburit välbehövlig vila och återhämtning på hemmaplan med min son.

Nu är jag dock på gång igen!

Jag har jobbat lite hemifrån med diverse saker och förberett en föreläsning som jag ska hålla imorgon, måndagen den 5/11. Det blir på en vårdskola för elever och lärare. Föreläsningen handlar om hur det är att leva i en familj med funktionshinder.
Jag vet inte om ni i veckan såg uppdrag gransknings program "Bakom stängda dörrar? Jag gjorde och den ruskade om, berörde mig till tårar och fick mig alldeles i obalans. Svårt att föreställa sig att det går till som det gör inom handikappomsorgen. Vill du se programmet så kan du klicka på länken här och se den på Svt Play: https://www.svtplay.se/video/19851220/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-avsnitt-9-1

Boka föreläsning med JILA 4 goodlife

Vill du boka en föreläsning med mig eller tipsa någon skola, kommun eller organisation/företag så kan du dela min lilla filmsnutt: https://www.youtube.com/watch?v=FjTjUM2Hlt0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3_4xSZ0sMcvMuAYc73jq4wnH77d9F0cO5IUEPcW7RY75rSwMvk2FXRWAg

Besök av näringslivskontoret

Nu i november kommer jag att få besök av näringslivskontoret som ska få en liten inblick i min verksamhet. Ska bli kul att få besök. Vi har så många små egenföretagare i Sölvesborg som erbjuder hälsotjänster i olika former. Det är på tiden att vi också får visa upp oss. Det kommer bli fler framöver som presenteras efterhand.

Nu spurtar vi vidare in i november och vips så är det julfeeling på riktigt.
Ha en skön novembermånad och glöm inte att ta hand om dig!
//Jill

http://www.jila4goodlife.se

Skapa enkelt din egen hemsida! Klicka på länken nedan:
http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

4 nov 2018