JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Nytt år!

Så vaknade vi sakta upp och det har blivit år 2019

/6d61ba5b98e121a94992273cd641f4c4.jpg

Vi skulle firat med våra goda vänner från Stenugnsund, men eftersom jag fortfarande är i oform så fick vi ändra våra planer. Först var jag lite ledsen, men sen accepterade jag och vi hade en fin kväll med min lilla pappa här hemma. Vi lagade god mat, fikade och såg på flera fina program på tv. Mysigt trots allt...

Saker jag vill lämna bakom mig

Under den här tiden när jag blivit tvungen att vara hemma istället för att jobba så har jag gett mig tid att tänka. Det har varit många tankar i ett enda virre varr och en del mycket tydliga tankar som pockat på mycket. 

Jag är inte riktigt klar över allt ännu. Jag behöver fortsätta tänka till och sortera upp en del. Det finns vissa saker som jag vill och faktiskt bör lämna bakom mig. Med lite distans så kommer klarheten och jag kan se tydliga mönster hos mig själv som behöver förändras. 

Förändring tar tid och jag får låta det ta tid för att komma in i nytt. Med min inställning så har jag tillit att det kommer funka bra. De där första stegen, trots att något är helt nytt och okänt, de är de viktigaste. För om jag inte tar dem så kommer jag aldrig vidare. De första stegen är nog de med mest motstånd i. Ni vet när man ska lära sig något nytt som nästan känns omöjligt i början och som en lång uppförsbacke... De har vi nog alla vid något tillfälle varit "tvugna" att ta. Jag vet att när jag har siktet framåt och mot målet att klara av det nya så bara gör jag. För jag vet att helt plötsligt är det nya något som jag börjar behärska och sen efter ett tag kommer känslan av att ha greppat och då går det framåt med glädje. Jag har några såna nya steg jag behöver ta nu. 

Kreativt kaos eller är det bara som det ska vara

Alla de här tankarna och idéerna som poppat upp nu. Det känns både som kaos och ändå på nåt sätt att det är som det ska vara :) Jag är en kreativ människa. Jag är rörig, men jag har ändå bra koll i min röra som inte verkar logisk för andra.

/46ec3231518416381ddf6642969b45a8.jpg

Jag tycker det är bra att göra listor med en plan att bocka av. Problemet jag har är att jag ibland stuntar i listan och börjar på annat. Så nu i veckan ska jag strukturera upp lite, trots min rörighet. Rastlösheten av att inte jobba på min mottagning är påtaglig och jag ser det framför mig att jag kommer dit igen, snart... 

Men det finns en del andra projekt som ska startas upp och tas om hand. 

När min ork är tillbaka, och det kommer den att vara snart, så ser jag fram emot att komma in i ett härligt flow när saker kommer falla på plats efterhand. 

Att leva med attraktionslagen handlar om de vibbar jag känner inom mig. Mitt sätt att tänka resulterar i känslor och jag kan idag snabbare vända kaoskänslor inom mig till att känna lugn, trygghet och tillit i att allt blir bra och att livet vill mig väl. 

365 nya dagar

Japp, nu har du läst det några gånger redan :) Tid är ju relativt och något människan har kommit på för att hålla reda på livet och skapa ordning sinsemellan. Det är bra på många sätt för annars hade vi fått svårt att få till det. Det är i alla fall rättvist då precis alla har 24 timmar varje dygn. Det handlar ju vad man gör med dem. 

Ibland får vi vara lite slösiga, tycker jag, och kasa runt i pyjamas hela dagen och inte göra särskilt mycket. Men att längta och vänta till nästa helg och liksom pausa sig själv hela veckan lång i upplevelser och bara blicka iväg... kan ju vara lite väl slösigt. Så mitt enda löfte till mig själv det här nya året blir att inte slösa med mina dagar och ägna mesta tiden åt att längta vidare. Nix, att vara i stunden och uppleva här & nu - det blir mitt löfte till mig själv. 

Njuta av livet varje dag. Se med tacksamhet på mitt liv, min familj, mina vänner, mitt arbete, mitt hem. Så mycket att vara tacksam och stolt över! Jag väljer. Jag skapar. Jag bestämmer och tar mitt eget ansvar. 

Första dagen på nya året. Klockan är elva på förmiddagen. Sonen sover fortfarande. Mannen är ute med hunden och jag sitter inne och myser. Idag får vara en skön och slapp dag när vi bara är. 

Jag önskar och hoppas att alla kommer få ett fint år.

Jag önskar att alla tar till vara på varje dag och ser allt fint vi har omkring oss.

Att vi alla väljer glädje så mycket vi kan och är snälla emot varann. 

Kram Jill

1 jan 2019