JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Nytt år - avslut och nystart

Gott nytt år till er alla!

2 dagar in på nya året och många summeringar är det överallt. Jag tycker personligen det är bra att stanna upp lite och reflektera över sitt liv och kanske man egentligen inte behöver vänta ett helt år innan man stannar upp? ;)
En sak har jag dock tagit till mig de senaste åren:
Förändringen och den personliga utvecklingen bör ha tagit mig framåt och gett mig nya infallsvinklar, nya lärdomar, nya insikter och många goda stunder. För om det är precis det samma så behöver jag tänka till lite är min personliga åsikt i mitt liv. Det behöver inte vara lika för alla, men jag själv mår inte bra av att bara dagarna snurrar på utan att jag känner av livet.

Vad har varit bäst för mig och för dig under 2017?

Jag gör enbart en lista över vad som varit bra och positivt med 2017. Inte för att jag ska sopa under mattan, men det som varit mindre bra har med all säkerhet fört med sig lärdomar och dem tar jag med mig vidare in i 2018. Själva händelsen av det mindre bra lämnar jag därhän eftersom det för mig inte är någon sanning längre. Det som har hänt spelar ingen roll, bara lärdomarna och klokheterna jag kan ta med mig av dem :)

Här delar jag lite av min lista och inte i kronologisk ordning:
* Har under året som gått deltagit i ganska många fantastiska event. Mycket klokheter, roligheter och gemenskap tar jag med mig från dem.
* Jag hann med både en resa till Rom och en till Gdansk. Vi var också en vecka på Öland tillsammans med fina vänner och hade så härligt! Flera tripper bort till vänner i Helsingborg.
* Jag investerade i ny utrustning till JILA 4 goodlife. En HEBE multimaskin som hjälper mig att ge riktigt bra behandlingar på mina kunder! Tycker att den är så spännande och rolig att jobba med och med synbara resultat direkt. Är så tacksam för den!
* Jag har avslutat en ett år lång kurs med Attraktionslagen.
* Flera viktiga och bra coachingsamtal har jag haft för egen del som hjälper mig att bli ännu bättre på att hjälpa både mig själv och andra.

Det finns massor av mera bra saker som hänt, men här var ett litet axplock. Föreslår att du gör din egen och sedan känner efter hur det känns inom dig. Vad vill du ev ha mer om?

Viktiga ord och meningar jag tar med mig in i 2018:

Tydlighet, struktur, spontanitet, glädje, gemenskap, kärlek, våga säga ja ännu mer till vad livet ger, tro på mig själv, utmana mig och stretcha mitt sinne, ta hand om både kropp och själ.

Nya behandlingar och erbjudande

Har ni sett vad jag erbjuder nu i min behandlingsmeny? Om inte så kika gärna in här: http://www.jila4goodlife.se/behandlingar
Jag är så stolt och glad både för Diamantslipningen för ansiktet och Lipomassagen för kroppen!

Nu inför nya året har jag också satt ihop en del fina erbjudande för dig som känner för att kicka igång dig lite extra. Läs mer här: http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande
Missa inte dessa fina erbjudande om du går och funderar på att göra en förändring och hälsoinvestering för dig själv!
Här hemma kör vi igång på allvar måndag den 8/1 :)

Tillhör du dem som önskar nytt jobb och en förändring?

Om du gör din lista ovan och kommer på att det skaver lite var stans så kanske du är nyfiken på att ta en fika med mig för lite ny input? Jag älskar det jag jobbar med och delar gärna med mig av mina tankar på hur du kan komma loss och starta upp en förändring.
Det är nytänk utanför boxen och en stor portion driftighet och målmedvetenhet som krävs.
Jättenyfikna kan läsa mer här:
http://www.jila4goodlife.se/arbeta-med-mig
http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/work-with

Vill du ha tips av mig och lära dig med om LOA?

LOA står för "Lagen Om Attraktion" = Attraktionslagen.
Jag är ingen mästare alls på detta utan fortfarande ganska ny, men jag hjälper dig gärna med att komma igång. Du får mer än gärna lite tips av mig för att förkovra dig och starta upp en härlig förändring.

Nu kommer jag själv att kicka igång året på bästa sätt för mig. Vill du hänga med så finns jag tillhands på olika många sätt :)

Önskar dig en riktigt bra start på nya året!
Med vänlig hälsning
Jill

2 jan 2018