JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Om mig

JILA 4 goodlife

/profilbild-facebook-aug-2015.jpg

Jag som driver JILA 4 goodlife heter Jill Lagerqvist och är diplomerad massör i svensk klassisk massage och SPA-terapeut.  Jag är också ansiktszon-, Japansk Lifting- och Thermo & Aroma terapeut - originalmetoderna från Lone Sorensen, Köpenhamn. 

Jag erbjuder även resultatinriktade behandlingar med Lipomassage för kroppen och Diamantslipning för ansiktsvård. Jag arbetar med HEBE multimaskin (Ej LPG).  

Jag arbetar med hela människan och utgår ifrån varje enskilds önskan och behov inom ramen för det utbud jag erbjuder. Hos mig får du en avkopplande stund i lugn och harmonisk miljö.

Utbildningar

Japansk Lifting, Ansiktszonterapi och Thermo & Aroma terapi är originalmetoder genom Lone Sörensen med utbildningar i Köpenhamn.

Jag har utbildat mig på Valjevikens Folkhögskola i Sölvesborg där jag gick Friskvårdsutbildningen med inriktning på massage/spa & hälsa för att bli massör och spa-terapeut. I utbildningen på Valjeviken har jag också läst humanpsykologi, folkhälsa, medicin 1, kost & näringslära, motion och hälsovägledning.

Under årens lopp har jag gått kurser inom mental träning och personlig utveckling.

Jag har en bakgrund inom serviceyrken i olika positioner och har alltid kunden i fokus.

Du kan kontakta mig via mobil: 0708 - 66 42 19 eller via mail: [javascript protected email address]

Jag är försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag innehar F skatt sedel.