JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Planering för nyhetsbrev

Jag har bestämt mig för att starta med nyhetsbrev och funderar lite fram och tillbaka. Försöker forma en bra mall för hur mitt nyhetsbrev ska se ut och vad det ska innehålla.

Enkelt och informativt... Inspirerande... Väcka tankar... Tips...

Det kommer säkert att ändras, men tanken är att hålla en röd tråd med fokus på hälsa och ett helhetstänk kring kropp & själ. Så lätt att man matas med för mycket information.

Just nu är jag inne i en period som på flera sätt innehåller så mycket information, så mycket kontakter med olika personer och ställen så jag känner: TRYCK PÅ PAUS-KNAPPEN NU!

Idag hörde jag mig själv säga högt: "Det känns som om jag tappar fart" Efter ännu ett samtal med ett ställe där jag behöver ha kontakt och det resulterade i ca 20 extra mil att köra så var känslan att jag blev matt i kropp och knopp :) men jag försökte vara noga med att bemöta personen i luren på ett ödmjukt sätt eftersom han inte kan hjälpa att jag måste lägga nästan en hel dag på något som skulle vara avklarat på 1,5 timme annars (med körtiden inräknat).

Men nu ska inte mer fart tappas då vi imorgon ska gå på, en förhoppningsvis trevlig, företagsgala och möta fler entreprenörer på hemmaplan =)

Trevlig helg och en önskan om en solig sådan! //Jill

21 mar 2014