JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Powermotivation!

Lev din dröm!

Det är ganska många som undrar vad jag egentligen gör och vad jag jobbar med förutom mitt jobb med behandlingar i JILA 4 goodlife.

Jag har lämnat den "trygga" tillvaron och hoppat av det traditionella sättet att arbeta på och lever ett friare liv på alla sätt.

Idag vet jag vart jag är på väg och har klara och tydliga mål satta på vad jag vill uppnå i livet.

Det finns många som är nyfikna, som tycker det är otroligt inspirerande och peppande och dessa personer lyfter helt klart min vardag.

Har du drömmar och mål i livet?

Känner du att du är fri att följa dem?

Hur motiverar du dig att göra det du vill och brinner för?

Eller har du fastnat och lever för alla andra och tappat bort dig själv?

Se filmen jag länkat till här. Fundera över de känslor de väcker inom dig....

https://www.youtube.com/watch?v=OPl6WUlIG9g

Känner du att du vill något mer, något du inte har idag, men inte vet riktigt vad du ska göra? Skulle du vara intresserad av att göra något annat? Kanske ska just du och jag träffas över en kopp kaffe för ett ev samarbete? Klicka på länken här och läs lite mer och OM du blir nyfiken så hör av dig till mig!

http://www.jila4goodlife.se/arbeta-med-mig

/11752468_10206522617357161_3686339632141805361_n.jpg

Livet är alldeles för kort för att sitta och drömma sig bort och inte göra verklighet av sina drömmar! Det är slösigt att bara leva för lediga helger och fjuttiga semesterveckor och låta resten av livet vara som långa transportsträckor.

Jag vill leva mitt liv så det känns i hela kroppen att jag lever. Jag vill känna i mitt hjärta och vara tillsammans med de jag älskar och mina fina vänner och kollegor.

Vad vill DU?

//Jill

info@jila4goodlife.se

3 jul 2016