JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Prat kring matbordet ikväll

Ikväll när vi åt kvällsmat så pratade vi kring senaste tidens alla varningar på bl.a Facebook med rapporter om giftig mat, flour i tandkräm osv...

Min sambo känner precis som jag att man blir orolig och vill veta mera så att man kan göra bättre val. När jag handlar mat så försöker jag köpa så mycket det bara går av det ekologiska sortimentet, jag har börjat byta ut yoggi, matlagningsgrädde, creme fraiche till laktosfritt, bara fullkornsprodukter och nu även en färdig brödmix utan gluten. Sakta men säkert byts basvaror ut mot vad jag tror är bättre. Jag lägger lite mer tid på att fixa bättre mat och det känns bra i hela mig när jag har denna ambition.

Men tillbaka till matbordet... Min sambo hade ett önskemål till alla som lägger ut de viktiga varningslänkarna (här är även jag inkluderad) att man på något sätt också ska tipsa om vad man ska välja istället = konkreta tips.

Så jag funderade lite och kom väl fram till att det minsann är svårt och att det känns som en djungel. Man famlar lite i mörkret med vart man ska surfa in på. Det finns massor.

Så nu passar jag på att ge er en länk som jag kommit i kontakt med: www.levdittliv.se

Mia Ånemyr kommer också nu ut med en bok "Mellanmål på väg" med nyttiga tips!

Har någon tips så dela gärna med er!

Hälsningar från Jill

18 mar 2014