JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Rensar kroppen med en Detox-kur

Nytt år och min kropp har ropat på mig om nyttigare vanor, mera grönsaker, mera motion, mindre soffhäng!

Jag har laddat mentalt i ca en vecka för att starta upp en tuff detox-kur och nu är jag inne på andra dagen. Hur gör man för att klara av en 9 dagars tuff detox som startar med 2 fastedagar och sedan dag 3-9 tufft fortfarande, men med ett mål mat om dagen, resten flytande?

Först och främst ska man vara noga med att välja en kur som innehåller bra produkter och ser till att man får i sig alla näringsämnen och vitaminer för att må så bra som möjligt under kuren. Jag ha bra alternativ med mina produkter som jag som oberoende återförsäljare av Forever Living säljer och använder själv dagligen.

För det andra ska man ha bestämt sig att fullfölja det till 100%. Att vara målmedveten, tänka på sin hälsa och se nyttan av det. Med järnvilja så klarar man så otroligt mycket! Jag gör den tuffa på 9 dagar som ska följas av en skonsammare variant i 30 dagar. Vid det laget har du ställt om dina kostvanor och kroppen vill ha hälsosammare mat och man blir av med det stora sockersuget som ofta är en trogen följeslagare i våra liv.

/detox.jpg

Varför detoxa?

Alla ”gifter” vi får i oss (t.ex. alkohol, koffein, E-ämnen/konserveringsämnen, mm) lagras i kroppens fettvävnad. Om man då försöker banta och går ner i vikt för snabbt så frigörs alla dessa gifter i samband med att fettet förbränns. För att ”skydda” sig försöker då kroppen hålla kvar fettvävnaden för att inte chockas av alla frisatta gifter. Detta gör att många har svårt att gå ner i vikt, fr.a. när de bantar och äter onyttigt om vartannat (”jojobantar”, som ju många gör…). En bra detoxkur hjälper kroppen att rensa ut gifterna på ett sunt sätt, samtidigt som man få i sig all näring man behöver och på så vis motverkar att kroppen ställer in sig på svält. Det finns tyvärr många sämre Detoxkurer på marknaden; Detoxkurer där man tappar mycket i vikt men där man framför allt förlorar vätska, och eftersom kroppen ställer in sig på svält så går man oftast upp allt och lite till så fort man börjar äta som vanligt igen. Fördelen med Forevers detox är att man får i sig alla viktiga näringsämnen och rensar ut gifterna på ett sunt sätt, vilket medför en mer hälsosam fortsättning på viktminskningen. Det är lättare att fortsätta bränna fett det inte är en massa gifter i fettet.

Det jag skulle vilja påpeka att i mitt fall och som jag tror vi ska tänka främst är att vi blir av med de gifter vi lagrat i kroppen och att slaggprodukter rensas ut. Mirakelkurer för att gå ner i vikt är inget jag någonsin kommer att förespråka. Sund kosthållning, rena helst ekologiska produkter och motion är det som gäller.

På Lilla Turkos kommer det att finnas 2 personer som kan vägleda till bättre hälsa och kosthållning för den som vill gå vidare med en sundare livsstil över lag.

Känner du att just "min" Detox är något som intresserar dig så hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Det finns flera olika alternativ ifall man är intresserad. Jag skickar info vid intresse.

Jag har bestämt mig så nu kör jag på! :)

Jill Lagerqvist

info@jila4goodlife.se

 

7 jan 2015