JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Rensning och energipåfyllning

Effektiv utrensning

Precis efter nyår provade jag för första gången att göra en utrensning i kroppen och det blev en positiv upplevelse i många bemärkelser. Det var mitt första steg och jag insåg då att kroppen fyllts på med slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska.

"Reset" your body and mind

Straxt innan påsk var jag redo att köra en utrensning till då jag hade tillgång till ett mycket effektivt koncept. Det blev en riktig woweffekt i många avseende. Jag kände hur kroppen rensades ur, hur huden blev klarare och energin återvände. Det var som att "reseta" min kropp och knopp på ett riktigt bra sätt. Några överflödskilo släppte från kroppen även om det mesta var vätska. Skön att bli av med!

Den här kuren var lätt att följa med tydliga instruktioner och välmåendet kom igång på ett sunt sätt kände jag. Jag brukar ibland tjata om att det måste vara enkelt i vår stressade vardag så att vi har möjligheten att fullfölja utan att tröttna eller känna att vi inte orkar.

Vi måste få en känsla av välbefinnande och då börjar kroppen signalera rätt snabbt om att den gillar den nya sunda vägen. När man kör på för hårt och tvingar till stora snabba förändringar brukar det bli våldsamt motstånd och de flesta orkar inte fullfölja då. Man får säga vad man vill om att testa gränser och karraktären, men kan man hitta en bra och enklare väg till hälsa och välmående så säger jag JA TACK! 

Ett första steg mot bättre välmående

Kuren är ett första steg som sedan följs upp vidare av flera steg för den som vill gå vidare mot ett sunt och hälsosamt liv.

Det handlar inte om att inte kämpa alls, utan om att bestämma sig och faktiskt tycka att man själv förtjänar att få må så mycket bättre.

Det är sommar ett tag till (även om just idag och där jag bor är lite väl regnigt och höstigt), men att planera in att ge sig själv en kick-start inför höstens antåg är inte fel. Att starta upp efter en förhoppningsvis skön och vilsam semester fylld av ny energi på alla plan är ju en riktigt bra start på en ny årstid, eller hur?

Jag kommer köra den här kuren igen i mitten av augusti. Är du sugen på att hänga på? Få tips och coachning både från mig och andra som redan har kört den?

Så hur gör man, hur gör jag? Skicka mig ett meddelande antingen via mail på [javascript protected email address] eller PM på facebook så berättar jag mer för dig.

Varma hälsningar från Jill på JILA 4 goodlife

http://www.jila4goodlife.se/

https://www.facebook.com/Jila4goodlife

Mitt hälsotips idag blir att inhandla denna burk. Så många nyttigheter och användningsområden!

/2015-04-15-13-26-39.jpg

Vår kallpressade Virgin Kokosolja innehåller naturliga och nyttiga fettsyror, bl a den viktiga laurinsyran.

Oljan kallpressas direkt efter skörd på ekologiska kokosnötter och har en mild doft och smak av kokos. Konsistensen är fast i rumstempertur men blir flytande vid uppvärmning. Då kokosoljan behåller sina hälsofördelar även vid höga temperaturer kan den med fördel ersätta annat fett i matlagning och bakning. Den är även god som den är på en smörgås eller att blanda ner i en smoothie. Prova dig fram och låt Kung Markattas Kokosolja sätta lite tropisk touch på vardagen!

Mer info på: http://www.kungmarkatta.se/produkter/visa-produkt/kokosolja-virgin-225ml-351/

 

25 jul 2015