JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Skön söndag

Vaknar långsamt...

Den skönaste morgonen är den där jag vaknar av mig själv utan väckarklocka. När jag får ligga kvar en liten liten stund och sträcka på mig, blunda lite till och känna efte om jag vill somna om eller kanske gå upp och sätta på kaffe :)

Doften av kaffe sprider sig i huset och jag njuter av lugn och ro. Jag gör min morgonsmoothie, tar mina kosttillskott och sjunker ner i min favoritfåtölj. 

 /fatolj.jpg

Med datorn i knät och kaffekoppen vid sidan om så kollar jag av min mail och sociala medier en stund. Jag summerar även veckan och förbereder för att jobba en stund ikväll och där träffa fina kollegor. Vi ska jobba med planering för vårens alla aktiviteter och dra upp riktlinjer. Det är ett både spännande och givande samarbete som jag trivs med. 

Kikar bort mot tv:n lite från mitt hörn och konstaterar att det borde vara mer positiva nyheter i media överallt. Det är fel fokus när allt riktas in på att bara rapportera och rikta oro in i våra hem. Det skapar upp en oro som sprider sig. Det är mycket sällan vi ens har på tv:n här hemma och absolut inte nyheterna.

Jag jobbar mycket med mig själv och att ställa in min RMI, vilket betyder Rätt Mental Inställning. Det är upp till mig själv att fokusera på det som ger mig härliga känslor i kroppen, men det är inte alltid så lätt. Vi fullkomligt matas med oro, rädsla och nästan katastrofrapporteringar hela tiden och överallt. 

Det jag gör är att hitta min väg till välmående, till inre ro och harmoni och det gör jag med att både tänka och medvetet rikta fokus på allt det som känns bra i kroppen.

Lyssnar på musik som gör mig glad, lugn och avkopplad.

Jag läser på och lär mig om Attraktionslagen just nu. Det har gjort att jag sakta men säkert har ändrat hela mitt sätt att tänka och det i sin tur gör att jag både är och känner i hela kroppen hur mycket gladare jag är och att jag kommit i kontakt med alla mina känslor på ett för mig helt nytt sätt. 

Oavsett vad vi har med oss i våra ryggsäckar och bagage så går det att ändra sitt RMI, men det måste komma från en själv. Det måste vara du själv som bestämmer att en förändring ska göras. 

/ff849b5b2f8514d7bf6bac88a99e9ea4.jpg

Hitta en lung hörna i ditt hem och bestäm att det ska vara en skön hörna, helt utan stress och press. Dit tar du dig när du vill koppla av, när det har blivit för mycket och du behöver lugn och ro. Kanske ska du sätta på dig hörlurar och lyssna på musik som får dig lugn eller om du behöver det ger energi och får dig att kicka igång ;) 

Något jag gör ibland på fredag kväll när jag ska laga mat till fredagsmyset är att jag sätter på mig hörlurarna och lyssnar på riktigt go housemusik från färdiga hitlistor på Spotify och så dansar jag omkring i köket medans jag kockar mat! Det får mig garanterat på bra hunmör och en glad mamma/sambo dukar sedan fram god mat till sina killar här hemma :) Det är ibland det lilla som gör så mycket! Jag tycker om att laga mat och duka lite fint med tända ljus mm. Sen tar sambon hand om all disk och undanplock efteråt. Bra fördelning när vi gör det vi är bra på, eller hur?! 

När jag har haft min lugna stund på söndagsmorgonen är jag redo att ta mig an dagen. Idag blir det tvätt och småplock, packa övernattningsväska eftersom jag ska jobba i Helsingborg måndag till tisdag och så köra iväg i eftermiddag för möte och utbildning med kollegorna. 

Önskar er en skön söndag! // Jill

22 jan 2017