JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Skonare Livsstil Frihet

Trött på att springa runt i ekorrhjulet?

Arbeta 40 timmar i veckan i 40 år för att sedan leva på 40 procent av lönen? Känns det attraktivt eller som ett nödvändigt ont?  Drömmer du i hemlighet om att hoppa av? Skulle du vilja ha möjlighet att jobba när och var du vill och hur mycket/lite du vill? Vara din egen chef men ändå ha kollegor? Tänker du att det är omöjligt utan eget kapital? Det är det inte.

NEXT generations of leaders är ett samarbete i världsklass som har fokus på tillväxt inom hälsobranschen, personlig utveckling och teamwork. Vi har ett färdigt, enkelt system som är duplicerbart. Vårt affärskoncept innebär att hjälpa andra mot sina mål, samtidigt som Du själv når dina.

Du väljer själv om du vill arbeta för en extra månadsinkomst eller mot en passiv oberoende inkomst på sikt.

/1937325_10208494433144126_9061603390804347161_n.jpg

Idag möter otroligt många människor den berömda väggen och mår dåligt. Ibland kanske de möter väggen eftersom de i själva verket är uttråkade, oinspirerade och tappat gnistan och arbetslusten. Nuvarande arbete ger inte längre den där energin och glädjen som den gjorde förr. Den personliga utvecklingen har stannat av och då händer det som får en att känna sig vilse - man börjar avvecklas... 

Så var det för mig på mitt förra arbete. Jag var färdig där och kände att blickarna ut genom mitt fönster dröjde sig kvar, jag längtade bort till något annat och mer intressant. 

Det där drivet jag hade var försvunnet, det var liksom ingen mening att i en stor koncern försöka komma med nya infallsvinklar i ett toppstyrt företag. Det passar många, men för mig skavde det och jag kände så ofta att jag inte borde vara där varje dag mellan 7.30-16.30. Jag borde göra något som gav mig glädje och energi, där jag fick utnyttja mitt eget driv till min egen fördel.

Jag har hittat det sättet nu och det jag tycker allra mest om är att hjälpa andra att också hitta sina anledningar att påbörja en resa till ett helt annat slags liv med en större frihet att styra sitt eget livsskepp. Det här är saker som jag brinner för och verkligen från djupet av mitt hjärta älskar att göra. Att se andra människor lyckas med sina mål, att då göra verklighet av drömmarna betyder så oerhört mycket och ger en enorm livskvalité!

/10387481_1093848020626703_4441561589541014756_n.jpg

Det finns absolut ingen anledning att stanna kvar på ett arbete som får dig att må dåligt! 

 

Är du intresserad av att hoppa av ekorrhjulet? Läs lite mer här!