JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

SlowDown

 

SlowDown med ansiktszonterapi/långsam avslappningsmassage

- behandling hos JILA 4 goodlife

Vid första mötet avsätter vi en liten stund för att göra en grundplan och en hälsoanamnes fylls i. Därefter sker själva behandlingen som hos mig består antingen av behandling med en särskild form av ansiktszon och/eller massage. Vissa personer känner att de inte vill ta av kläder och då fungerar detta koncept ändå via särskilda tekniker så det ska passa många. 

Målet är att du ska uppleva en djup avslappning och skön känsla i kropp och själ. Du riktar din uppmärksamhet mot din sk. inre bana och får möjlighet till en ökad känsla för ditt eget mående både fysiskt och mentalt. 

Priser:

Vid första tillfället avsätts 60 minuter och då kostar det 650 kr. 

Vid köp därefter av 5 behandlingar a 45 minuter är priset 2500 kr för 5 tillfällen.

Väljer du efter vårt första möte att komma vid enstaka tillfällen betalar du 550 kr för 45 minuter.

Såhär skriver en kund till mig som både fått vanlig ansiktszonterapi och även fick vara en av individerna i en "pilotgrupp" som jag som terapeut arbetade med, om sina upplevelser:

"Jag har haft stora sömnstörningar i 10 års tid. Det började när jag kom in i klimakteriet och fick vallningar som jag hade både dag och natt.

Jag har provat det mesta inom alternativa behandlingar.

Jag har ätit insomningstabletter och tillskott av vårt kroppsegna sömnhormon (melatonin) på inrådan från läkare men inget har hjälpt!

Jag har ätit de flesta hälsokostpreparat som finns för mina besvär men ingen hjälp där heller.

Jag har gått på sömnskola (även det på inrådan från läkare) och fick då många tips att tänka på och vad jag skulle göra och inte göra. Men det mesta hade jag läst mig till tidigare och visste därför en hel del om vad man skall tänka på vid insomningsbesvär som var mitt problem.

 Jag fick i våras tips om att testa ansiktszonterapi och nu händer det något i min kropp.

Efter några behandlingar började en trötthet infinna sig på kvällarna som var väldigt behaglig, jag kan ligga och invänta sömnen nån timmes tid men sedan somnar jag och sover väldigt gott.

Jag har också börjat drömma igen vilket jag inte gjort på massor av år för jag har inte kommit ner i drömsömnen. Men där är jag igen på både gott och ont J.

Lite mindfulness eller meditation en stund före sänggående ger en behaglig känsla i hela kroppen och trötthetskänslan infinner sig de flesta kvällar.

 Jag är absolut på rätt väg och kommer att fortsätta med regelbunden ansiktszonterapi för att behålla min nyfunna sömn."

******************************

Utlåtande från en kund som i vår pilotgrupp fått prova både Slow Down/coachning och min vanliga ansikstszonbehandling under en period:

Kombinationen att använda sig av samtal/kommunikation/strategier tillsammans med fysik beröring som massage/ansiktszon har för mig varit mycket positivt. Har lärt mig olika tekniker att se saker bildligt och samtidigt kunna sätta mig in i händelser och "gå tillbaka" i tiden. Något som jag har användning för närsomhelst. Dock känner jag att det bara skrapats lite på ytan (och det förstår jag ju iom att detta va "test"). Tror man skulle kunna gå långt med detta och komma till insikt i mycket. Personligen har jag nog väldigt mycket i min ryggsäck som jag skulle behöva bearbeta vidare. De olika teckningarna/bilderna var bra verktyg för mig som jag kan bära med mig. Mycket intressant med det "inre jaget". Att börja fundera över sig själv i helt nya banor. Att medvetandegöra detta och försöka hitta sitt eget/inre jag var för mig något nytt och inget jag alls haft i tankarna innan men som verkligen fick mig att tänka till och fundera över hur jag kunde utveckla det.

Gällande ansiktszon har jag "lärt mig" att slappna av och använda den energi jag får av den. Nu blev det en annan kombination då jag fick ansiktszon samtidigt som fysisk beröring på till ex benen/armarna samtidigt. Detta gjorde att hjärnan reagerade och "vaknade" och helt plötsligt fokuserade jag på annat. Även denna delen hade jag behövt uppleva flera gånger för att kunna utvärdera resultatet. Nu var känslan mer "vad kommer hända härnäst" och kanske svårare att slappna av fullt ut när man inte vet vad som komma skall. Även här vill jag personligen veta vad som händer och i vilken ordning (och det hade jag ju kanske fått om det varit flera tillfällen). Sen om det är positivt eller negativt att veta ordningen vet jag inte men jag har nog lättare för att slappna av och "ta in" då.
Dock är det mycket effektivt med den fysiska beröringen, kan exempelvis bara räcka med en hand på benet. Jag kände mig "omsluten" och trygg med detta. Som att någon fångade in mig och gav mig energi. Blev varm i kroppen.
Jag känner när någon bryr sig om på riktigt och det kändes verkligen så alla tillfällena. Det i sig ger mig både positiv energi och ny styrka

*************************

Jill Lagerqvist

0708 - 66 42 19

info@jila4goodlife.se 

* Behöver du komma i kontakt med någon samtalsterapeut, coach eller annat så hjälper jag dig vidare genom mina kontakter. Det är självklart frivilligt att ta kontakt med någon av dem./Jill