JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Snart dax för flytt och förändring

En liten fjuttig vecka kvar...

Så är det då snart dax för att flytta hem min verksamhet. I alla fall just nu och jag känner ett lugn fylla på mig ordentligt. Allt är så himla oroligt överallt och hur man än försöker värja sig så påverkas man. Det går liksom knappt att föra ett vanligt samtal som inte halkar in på...corona. 

Det är påsklov nästa vecka och för det mesta brukar jag vara mestadels ledig ihop med min son, men denna påskvecka blir det jobb och avslut inne i stan. Jag har börjat rensa lite och plocka hem en del. Men nu i påsk går flyttlasset med alla möbler och annat. 

Avslut känns alltid. Förändringar känns alltid. Det är med ett visst vemod jag lämnar den här delen av mitt yrkesliv bakom mig efter 4,5 år på salongen. Men jag upphör inte med min verksamhet utan kör på hemma istället i mitt behandlingsrum som finns här. Det blir bra, det känner jag!

Jag är tacksam över de åren jag varit på salongen. Alla nya kunder, alla goa "kollegor" på salongen och genomsnälla Jenny som äger salongen och varit min hyresvärd. Bättre än såhär blir det nog aldrig! Men just nu går jag en annan väg. Ingen vet vad framtiden kommer utvisa!

Landa och ta ny sats

Det kommer bli en massa plock och fix här hemma i påskhelgen. Sen ska jag landa i allt, organisera det sista och hitta rutiner för att jobba helt hemifrån. 

En del nya projekt har påbörjats, det arbetas i kulisserna och det är spännande vad framtiden ska utvisa av de andra delarna av mitt företag framöver! 

De nya planerna med utbildningar är i full gång, men kursplanen kommer ändras och vi samlar ihop anmälningarna till efter sommaren. 

Idéer poppar upp och en del känns viktiga och rätt, medans en del bara får glida vidare iväg. Mitt i allt så ser jag fram emot att inte veta allt, det är spännande att se vart allt ska leda vidare till. Känslan är att allt kommer ordna sig till det bästa. 

Nu ser jag fram emot att ta emot kunderna inne i stan den sista veckan. En del avsked har tyvärr fått ske då inte alla kan ta sig till mig nu när jag flyttar. Det känns ledsamt, men det finns många duktiga hälsoprofiler i vår lilla stad så även det kommer ordna sig. Bara det att jag kommer sakna mina stamkunder, man vänjer sig liksom vid att träffas och småprata lite. 

Ta tillfällena att stanna upp och känn efter nu

Jag möter ganska många som nästan lite i smyg erkänner att det är skönt att kalendern har fått luft helt plötsligt. Tid att vila, tid att vara hemma, tid att både tänka och känna efter hoppas jag! Fyll inte upp med att ständigt följa nyheterna, det är mitt enda råd! 

Små tips!

Ut i friska luften.

Umgås med nära och kära utomhus.

Kramas mycket inom famlijen om du har en. 

Ställ dig frågan vad det är du önskat göra så länge, men inte haft tid till tidigare? Passa på nu! 

Måla om en byrå, läsa de där böckerna du köpte på rea, plantera och gräv ny rabatt, läs på om balkongodlig av grönsaker och örter, sjung, dansa omkring hemma, lär dig skype/facetime och träffas på det sättet. Det finns inga gränser för vad fantasi och kreativitet kan fixa om du ger dig tid att stanna upp och känna efter nu. Ge dig själv en chans att starta om, att reseta saker som hakat upp sig i livet, en ny början, en ny stig att följa, ta kontakt med gamla vänner, skicka hälsningar via vykort kanske? 

Häng på tacksamhetsövningarna!

Du kan också hänga med mig på 30 dagar av tacksamhet som jag startade 1:a april. Se på startsidan här på min hemsida eller följ/gilla min facebooksida och få uppdateringar varje dag under hela april!

Till påskhelgen önskar vi jättefint väder så vi kan bjuda hem på altaner eller boka träff i parker eller annat med våra nära & kära på 70+ <3 Man kan grilla prinskorv och köttbullar på spett, det tänker vi göra! :) 

/8f1beefa74eebaa2287b6948d97766a6.jpgGlad påsk!

Ljus & kärlek till er alla! Kram Jill

 

5 apr 2020