JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Sommar och tid att njuta?

Så många jag träffar just nu som är trötta.

Sommaren har kommit med många fina och varma dagar, men ibland skapar det en stress inom oss och istället för att njuta så går hjärnan på högvarv med alla förväntningar som måste infrias.

Mitt enda råd är att släppa på ALLA måsten och stanna upp en stund.

Här hemma konstaterar jag att ogräset är det enda som frodas ordentligt i sommartorkan :) Mitt hem är lite sommarstökigt och tvättstugan lite väl rörig. Men vad gör väl det? Jag har bestämt mig för att en viss oordning får råda i hemmet till förmån för att bara vara, umgås tillsammans med familjen och vännerna. Att sätta sig på altanen, andas frisk luft och ta med kaffekoppen ut. Sitta och lyssna på fågelkvitter och barnlek runtomkring ger massor av njutning för mig. Kanske inte samma saker passar andra, men att hitta det som får en att må bra är viktigt.

Lycka för mig är också att skörda 5-10 solmogna smultron i lilla landet här hemma varje dag. Jordgubbarna som håller på att skifta från vitt till rött, se tomatplantan växa och konstatera att det kommit säkert 10 små tomater! Gröna nu, men snart så.... Fick en paprikaplanta av grannen med gröna fingrar och jag väntar spänt på vad som komma skall. Har aldrig förut haft en paprikaplanta, men nu blommar den och sen så kommer det små paprikor :)

 /jordgubbe-o-smultron-juni-2016.jpg

När jag kan vara glad för det lilla så känns livet så stort.  

Jag har många år bakom mig där stressen och pressen varit stor. Där jag fått jämka och dela mina dyrbara semesterveckor för att det ska funka på jobbet och på hemmaplan, för att sonen inte ska behöva vara på sommarfritids för mycket, osv osv. I detta ekorrhjul rasar man runt, men nu är allt annorlunda. Jag är tacksam för det och allra mest säger jag tack till mig själv för att jag har vågat göra de här, för mig, nödvändiga förändringarna i mitt liv.

Det kommer alltid vara upp till mig själv att skapa mig det liv jag vill leva. Viktigaste nu är att få jobba med det jag vill för att skapa med frihet, mer fri tid till annat än arbete även om jag älskar att jobba :) Nu jobbar jag hellre smart än mycket, men med ett himla driv och fokus kan jag påstå. Jag har människor omkring mig som ger och tar i bra balans, som är glada och positiva och av detta får jag energi och en massa glädje.

/live-the-life-you-think-you-deserve.jpg

Visst låter det härligt? Att trivas med sitt jobb och inte bara befinna sig där oavsett, blir för fler och fler så viktigt. Vi är mer medvetna nu om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och många längtar efter en skönare livsstil, men vet inte riktigt hur och vad de ska göra. Är det något som skulle locka just dig som läser så kan ni alltid kika in på länken här och läsa lite mera om det: Öppen för nya möjligheter

Idag vilar vi lite efter att ha varit ute på Sweden Rock och lyssnat på musik bland ca 30 000 andra festivaldeltagare. Det tar på krafterna, men så härligt att få vara där. Bästa upplevelserna var Queen med Adam Lambert och Foreigner + lite festivalmat. Så nu stundar återigen sunda livsvanor. Men som sagt, balans här i livet med allt dess innehåll berikar.

Ha en fortsatt fin sommar! Soliga hälsningar från Jill

12 jun 2016