JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Sommaren på JILA 4 goodlife

Njuta varje dag

Det är en konst att ta till vara på nuet och leva här & nu. Så lätt att dagarna bara passerar och man längtar...man väntar... på ett visst datum, på en viss fest... men denna sommar är ju lite annorlunda och det är mycket som inte är som vanligt. De stora festerna, de stora eventen, allt det där uteblir och kvar står vi alla med brutna traditioner som kräver nytänk, som kräver att vi är flexibla.

Kanske gör du, liksom många andra, en liten inbromsning, ger dig tid för eftertanke och låter kreativiteten flöda?

Eller gör du, liksom många andra, en djupdykning i depp och mår dåligt för att det mest bara känns oroligt? 

Det är som att vi delats upp lite i olika "läger" av hur vi mår och tar det hela som pågår... 

Själv tänker jag att jag vill försöka bidra med att hjälpa andra att må lite bättre, vända måendet och puffa på mot mer lättsamma tankar. Försöka ge hjälp till att släppa på oro och förlamande rädslor, ge en varsam knuff för att komma på rätt köl om möjligt. I och av omtanke. 

Visst har vi som bor mer lantligt det lite lättare att hitta våra andningshål med stllhet, vacker natur och större ytor med grönska. Men egentligen behövs det inte massor av det här för att skapa sig sina egna små vackra rum och tillfällen att njuta, slappna av och bara vara. Har ni någonsin förr sett så många pyssla och göra fint omkring sig, på sina små balkonger som plötsligt prunkar och gönskar, det planteras örter i balkonglådorna och tomaterna växer mot husväggarna... eller är det "bara jag" som upplever det så i mina sociala medier? 

Jag blir inspirerad och glad över det här i vilket fall. Det får mig att le och känna att vi människor nog har stannat upp lite, upptäcker vår egen omgivning och ger lite mera omtanke och kärlek till det vi redan har i våra liv. Utan att hela tiden önska sig bort och iväg, då det ju inte är lika tillgängligt som vanligt. Tänk om det är hela grejen, eller i alla fall en liten del av det? 

Tänk om vi ska stanna upp och ge oss tid att upptäcka, kika med spänning runt nästa oväntade krök och faktiskt se det magiska med livet här och nu? 

Min sommar

För mig känns allt annorlunda sedan jag flyttade hem min verksamhet. Det var med viss tvekan och jag oroade mig lite för om jag tagit rätt beslut. Skulle någon alls vilja komma till mig nu? 

Svaret har varit JA det var rätt beslut och JA mina kära kunder kommer och jag har faktiskt också fått en del nya kunder som bokat tid hos mig! Jag är så ödmjukt tacksamför allt!

Det här känslan av att vara på rätt plats just nu i det jag befinner mig i, den är här på alla sätt. 

Hur blir det med min semester då? Jo den blir lite blandad som den brukar vara. 

v. 29 är jag helt ledig. Fram tills dess är det ganska mycket bokningar, men fortfarande plats för lite fler kunder om någon vill boka, främst i v.28 där det fortfarande finns gott om tider. Så passa på!

V. 30-32 kommer jag ha öppet för bokningar 1-2 dagar i veckan. 

V. 30 gäller tisdagen den 21/7 och ev onsdag 22/7 om det finns önskemål.

V. 31 gäller onsdag den 29/7 och ev torsdag den 30/7 om det finns önskemål.

V. 32 gäller tisdagen den 4/8 och ev onsdag den 5/8 om det finns önskemål.

V. 33 jobbar jag som vanligt alla dagar. 

Nu ska jag fixa iordning för att ta emot dagens första kund. Idag avslutar jag dagen med att ta hand om en stamkund som fyller jämnt imorgon och jag ska pyssla om lite extra :)

Ha en fin vecka! Kram Jill

15 jun 2020