JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Sommarlunk

Sommaren är här 

Nu märks det att sommaren och en del ledigheter har inletts. Skönt och förväntansfullt och många som längtar massor efter ledighet :) 

Vad har du för planer inför din ledighet? Jag hör en hel del planer och tycker att det låter härligt. För alla har sina planer. En del påbörjar långresor nu och bilar ner i södra Europa. Just det tycker jag låter lite extra härligt. 

Många är rejält slitna och det är inget ovanligt alls. Vi håller igång under året och försöker hinna med så mycket som möjligt uan att ens tänka efter om det är rimligt med det höga tempot eller ens nödvändigt? Hmmm.... 

Slår ett extra slag för min behandling med Aroma healingmassage nu!

Ni vet det där man säger om att det tar tid att koppla av när semestern inletts? Många tycker att första veckan känns som en nertrappning och jag tycker att det är helt ok. Vi behöver vila och återhämtning, inte bara full fart hela tiden.

Känner du att du är så uppe vi varv att det kommer bli lite extra svårt att komma in i sommarlunken så är mitt bästa tips att boka in dig på en aromabehandling hos mig! Total avslappning, sväva mellan vaken och slumrande är så himla skönt! Det är flera som har bokat in sig och fått den här behandlingen nu de senaste veckorna. Den är lite speciell och måste upplevas ;) 

Undrar du vad det är för något?

/spa-6.png

Aroma massage - Healing Balans & Harmoni

En speciell behandling med mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger en djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ.  I behandlingen används olika eteriska varma oljor som hjälper dig öppna upp flödena i kroppen och återfå balans. Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar. 

Välj mellan

60 minuter                             650 kr

75 minuter                             800 kr

90 minuter                             900 kr

Välj något av alternativen nedan

**************************** 

Så välkommen att boka in dig och komma in i sommarlunken kanske liiiite snabbare än vanligt ;)

Sommarhälsningar från Jill

20 jun 2018