JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Sommarparty i juni

Varje år bjuder Forever in till Sommarparty 

I Mölndal ligger Villa Korndal, ett litet slott mitt i stan. Här har Forever sitt huvudkontor och varje år ställer de till med ett hejdundrande sommarparty för alla oss Forever Business owners och vi får även bjuda med oss gäster till hela balunsen! 

Förra året var det tema Rio - karneval och wow vilken stämning det var! Karnevalståg med samba, glitter, fjädrar och otroligt härlig stämning. Sambatåget intog scenen och hade en så cool show med dansare och musiker. Man kan inte bli annat än glad :)

Är så nyfiken på vad det kommer att bli för tema denna sommaren... 

Under helgen är det massor av olika workshops med toppledare från flera olika länder som håller föredrag och i år kommer en av de föreläsarna jag så länge önskat att få lyssna på!

Olof Röhlander!

/olof-r-summerparty-2018.jpg

"Möt Olof Röhlander, en av våra fantastiska huvudtalare på Summer Party 2018, med en bakgrund som professionell idrottare. Olof vet allt om att sätta mål. Idag är han en prisbelönt föreläsare och tränare som pratar om att hitta motivation och inspiration, hur man tränar sina tankar, känslor och attityder. Han föreläser också om kommunikation, lagarbete och samarbete. Olof vet hur vi kan nå våra gemensamma mål - och ha roligare längs vägen."
Det här året deltog jag i en utmaning och klarade av nivå 3 vilket innebär att jag har fått 2 st biljetter till hela helgens event, med middag på kvällen, hotellrum och även en generös summa fickpengar att använda under helgen! Forever är ett generöst företag och jag är så stolt över att vara en liten del i ett globalt hälsoföretag där det lönar sig att vara driftig och göra ett bra jobb. 
Jag på rätt plats i livet med mitt samarbete med Forever och mitt älskade företag JILA 4 goodlife! 
Ser så mycket fram emot denna helg och är nyfiken på vem som jag bjuder med mig :) Jag söker drifiga kollegor som vågar utmana sig, kavla upp ärmarna och göra det som krävs. Känner du någon som passar in på det här och är nyfiken på ett nytt och spännande jobb? Då tycker jag du ska tipsa dem om att ta kontakt med mig ;) 
// Jill
12 apr 2018