JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ständiga förbättringsarbeten pågår...

Jag har en vision

Innan jag själv utbildade mig och startade eget företag så kände jag mig ganska rådvill om hur och vad jag kunde göra för att må bättre och bibehålla mitt utseende på ett fräscht och naturligt sätt. 

Det är en djungel ute på marknaden och hur i hela friden ska man kunna veta och välja vad som passar en själv? 

Idag vet vi ju också att alla fina reklambilder och marknadsföring ofta består av photoshoppade bilder där verkligheten sällan stämmer överens med det vi visuellt får se i annonserna.

Sedan starten av mitt företag så har jag haft visionen av att leta reda på bra behandlingar och produkter som jag sedan kan stå för och rekommendera personligen. Det har varit superviktigt för mig! Ändå, ska ni veta, så är det en djungel även när man utbildat sig. Smak och personligt tycke kommer givetvis alltid att spela roll och tack o lov tycker vi inte samma allihopa. Det hade ju varit rätt trist faktiskt :) 

Jag har varit lyhörd och försökt hänga med i önskningar, behov och kvalité som inte sitter med för stora kostnader i marknadsföringen, utan faktiskt hamnar i produkten. Det gäller både för behandlingar och produkter man använder. Dyrast är inte alltid bäst. Läs på och skaffa kunskaper har jag haft som måtto själv. 

Mina målgrupper

Sen är det självklart också så att vi får rikta in oss på olika målgrupper då våra behov och metoder som önskas skiljer sig en hel del. 

* Jag har riktat in mig på människor som vill börja med insidan för att på så sätt nå utsidan, på ett naturligt sätt. Här gäller främst ansiktszon & japansk facelifting när det gäller ansikte och där man vill balansera upp kroppens olika system. De flesta har en känsla av att inte längre vilja vara fast i symptomlindring på olika sätt, utan istället börja ta tag i orsaken.

* Den svenska klassiska massagen hos mig är djupgående och behandlande på spänningar och muskelknutor. Jag masserar inte stenhårt utan värmer upp ordentligt i musklerna först för att sedan gå på djupet. "Skönt ont" är ok, men inte "Ont ont" om det inte är så att kroppen är i totalt låst läge och allt gör ont. Vid massagebokningar på minst 45 minuter brukar jag värma upp och lossa i bindväven först med min speciella vacummaskin. Massagen anpassas alltid efter kundens tillstånd. Flera av mina kunder väljer att kombinera ansiktszonen och massagen med att boka 90 minuters total avkoppling och balans.

* Jag har också riktat in mig på de som har bekymmer med cirkulationen i kroppen och främst benen som är ett riktigt "kvinnoproblem" med Lipoödem och celluliter. Med min HEBE maskin kan jag göra mycket gott. Här är det flera som eventuellt skulle vara i behov av kirurgiska ingrepp, men i vårt land klassas svåra Lipoödem som skönhetsoperationer. Så trots att det ofta innebär stora bekymmer och mycket smärta tvingas kvinnorna acceptera och leva med dessa bekymmer. Jag kan i alla fall göra en del där för att kroppen ska må lite bättre. 

* Jag har också valt att rikta in mig på resultatinriktad hudvård för ansikte med min HEBE Beauty equipment maskin och utför Diamantslipning med bl.a facelifting för de som vill bevara och underhålla ett fräscht ansikte, renögra på djupet och återfå spänst och lyster, minska fina linjer och rynkor. Här använder jag speciella produkter för bästa resultat. (Inga fillers eller Botox hos mig)

* Genom åren har jag noga valt ut produkter för hälsa på in och utsida. Nu har jag precis introducerat en helt naturlig och vegansk hudvårdsserie för både ansikte och kropp som jag är så stolt för! Fler produkter på ingång och en hel del erbjudande kommer att presenteras senare i höst och vinter. Det känns både roligt och spännande! 

Ett snäpp ännu bättre!

Nu snickrar jag även på ett helt nytt koncept som jag är i full gång med att planera och ta fram för att ta ett steg till i min vision: Att erbjuda det allra bästa till mina kunder!

Känslan just nu är att jag känner mig som ett litet barn på julafton! Vilket jag själv tycker är en riktigt go känsla och jag hoppar nästan upp och ner i glädje! Men det är under arbete, så det får vänta lite till... 

Olika metoder, men oftast strävan emot samma "mål"

De flesta av oss som arbetar med komplementära och alternativa behandlingsmetoder har samma mål. Vi vill hjälpa våra klienter till bättre hälsa och mående. 

Vi har olika metoder och behandlingsutbud och det ser jag som en stor styrka i vår lilla kommun. För Din skull finns vi och för Din egen skull kan du välja det som passar just dig här och nu. 

Känns det som att något av det jag erbjuder verkar intressant? Då kan du läsa mer här: http://www.jila4goodlife.se/behandlingar och sedan klicka dig vidare till mer info om olika behandlingar. 

Du är välkommen att testa någon eller flera av mina behandlingar för att se om det passar dig och du mår bra av dem.

Så jag hälsar varmt välkommen till mig! // Jill

P.S Klicka här för att se erbjudanden och scrolla ner lite för att hitta erbjudanden för mitt 6-årskalas som gäller hela oktober ut! http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande D.S

 

7 okt 2019