JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Stort intresse för ansiktszonbehandlingar

Känner mig så glad!

Just nu är det många som söker sig till mig för att börja med ansiktszonbehandlingar vilket gör mig så glad!

Jag har fått sådan fin respons från flera kunder och jag blir varm i hela hjärtat varje gång någon berättar om de positiva upplevelserna de har fått. För mig är det så viktigt att det ska kännas bra och göra skillnad. När vi inleder en sk. kur tillsammans så skapar vi upp ett samarbete som handlar om just din hälsa och ditt välmående. Vi resonerar fram och hittar tillsammans resonemang om livet under kurens gång. 

Viktigt att du är redo och vill starta en förändringsprocess

För att behandlingarna ska få så bra effekt som möjligt så är det jättebra att du har kommit så långt i din process att du känner dig redo att ge dig själv möjligheten till att må bättre och att du gör det för din egen skull. Du är högst delaktig i din egen hälsa på många sätt. 

Ingen quickfix

Att inleda en kur med ansiktszonbehandlingar kommer aldrig att bli någon quickfix och det kommer inte funka om du sladdar in i 190 knutar och lägger dig på min bänk och tänker: "Fix me" och sedan rusar ut med full fart igen och stressar vidare med allt innehåll... Tyvärr på ett sätt, men bra på ett annat. Det handlar mycket om att komma till olika insikter, att bena ut vad som gör att du mår dåligt och också ännu viktigare vad som får dig att må bra och tanka ny energi och livsglädje. Det kan vara de små detaljerna som gör den stora skillnaden på sikt. 

Sorgarbetet...

En del sörjer att de aldrig kan bli som de var innan de började må dåligt av olika anledningar. Det här gäller främst för de som har någon sort av stressrealterade problem som uppstått. De vill orka allt som vanligt och hinna med ALLT! Annars tycker de att de själva är misslyckade. 

Så sitter jag mitt emot och nästan säger GRATTIS och nej, sträva aldrig efter att bli som innan för det var just det som gjorde dig sjuk! Se fördelarna istället och vad du kan lära dig av dina egna erfarenheter. Det är sånt vi pratar om och tillsammans benar ut. Det är lite som att man skakat ihop alla pusselbitarna i sitt liv och måste lägga ett nytt livspussel. Vissa bitar kommer inte passa in längre, det är inte som ett vanligt pussel eftersom livet är i en ständig förändring och det du ger till dig själv är en uppgradering och en vidareutveckling av dig själv. 

Men för vissa är det en stor sorg som ska bearbetas först och det får jag ha respekt för. Det känns inom dig, men man kan använda den smärtan och göra något riktigt bra av den istället, komma förbi och ut på "andrasidan" av sin sorg och hitta helt nya dörrar man aldrig kunde ana att de fanns! 

Men tillbaka till ansiktszonbehandlingarna

Känner du att du skulle vilja veta mera om de här behandlingarna så kan du läsa här.

Det går att prova på en behandling först för att bestämma sig för om det är något som passar just dig. Kontakta mig så kan jag berätta lite mer eller boka in en tid direkt så får du själv känna efter vad det kan hjälpa dig med.

Ring/smsa till 0708-664219

eller skicka ett mail på: [javascript protected email address]

Jag svarar så fort jag har möjlighet och kontaktar dig om jag inte kan svara när du ringer.

Völkommen att prova du också! Mvh Jill

10 okt 2017