JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ta inte livet på för stort allvar

Vad gör dig glad?

Jag har funderat mycket på just detta. Vad gör mig glad? Vad mår jag bra av? Vad vill jag göra mer av?

Det är ju lätt att säga, men att verkligen göra det som får mig glad och lycklig... Det senaste 1,5 åren har jag verkligen fått så mycket positivt in i mitt liv. Personlig utveckling de luxe kan man nog påstå faktiskt :)

Jag omger mig idag med människor som får mig att må bra. De som tycker om mig för den jag är, inte dömer utan accepterar och har förmågan att glädjas för andra utan att tala bakom ryggen och värdera gott eller ont. De som bara ÄR och både kan ta och ge av sig själva. För sådan är jag själv.

Man blir som man umgås. En del säger att vi blir som de 5 personer vi umgås mest med. Så det gäller att omge sig med sk. stöttare och undvika nedgörare. Med rätt mental inställning (RMI) går livet helt klart lättare.

Så hur sätter man sitt "mindset"? Lösningen finns bl.a här ovan i texten. Det behöver inte vara så krångligt, det handlar nog allra mest om att bestämma sig och faktiskt förstå att det alltid kommer vara upp till en själv att skapa det liv man vill leva och göra de förändringar som måste till för att leva det liv vill göra och nå de drömmar och mål vi har.

Ansvaret börjar och slutar med dig själv. Det finns ingen quickfix, ingen annan kan göra det jobbet åt dig.

Vill du veta mer om hur jag gör så kan du kontakta mig via mail: [javascript protected email address]

Välj livet och ta det inte på för stort allvar ;)

Soliga hälsningar från Jill

P.S Kika gärna in på denna sida https://www.facebook.com/pamelavsabljar/?fref=ts för boost och glädje. Denna kvinna har jag haft förmånen att lyssna på och ska göra det igen snart på "Learning is the shit" i Ronneby i juni. D.S

4 maj 2016