JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Taste of The goodlife

/20668396_10154953526802799_1278220996_n.jpg

Det är sommarfeeling i mitt liv ännu en vecka :)

Jag och min sambo har idag kommit hem från en jättehärlig resa till Gdansk i Polen. Det var som att komma till Nyhamn i Köpenhamn, fast mycket större och mera av allt och till halva priset! var min sambos sammanfattning av våra dagar där. Jag fnissar lite och håller med. 

Glad blev jag när den här texten (ovan på bilden) var bland det första som mina ögon föll på när vi gick till vårt hotell. "The goodlife", klart det finns överallt och Gdansk var inget undantag, tvärtom! 

Jag lägger in bilden här om sommarstängt hos mig för att ni ska se lite vad jag räknade upp på bilden till höger... Det här var mina planer för min sommar som jag kanske har inspirerat någon annan att ta efter? Jag har lite kvar på listan, men kan bocka av för vila (fast inte så mycket som jag tänkt...), harmoni, umgås, familj, vänner, njuta, skratta, äta gott (åh massor!), leka, sola, grilla, glass, sovmorgon och skapa minen... Det jag har kvar är dansa och bada! Inte illa ändå :) Det här med att bada är jag ganska kass på. I helgen ska jag dock iväg med en massa goa kollegor på konferans i Laholm och där kanske det kommer bli bada av?! Dansa har jag förresten gjort när jag var på Forevers sommarparty :) Så BADA... hur svårt ska det va? Vi var på Öland v.30 och jag stod i vattnet upp ovanför anklarna så jag antar att det inte räknas?

/semesterstangt-sommar-2017.jpg

Höstens planering har startat upp lite smått idag. Jag har tagit mig tid att landa och fundera lite på allt som ska igång nu i höst. Men fortfarande har jag mestadels semester nu... 

Vi behöver våra lata göra-ingenting-dagar utan tankar på framtiden och alla måsten. Jag har det här som en av mina stora förbättringspunkter själv. Det är lätt att "bara göra det och det" när man är egen företagare och det kan vara ok då jag ofta känner att det är mer än livsstil än bara ett jobb. Jag känner en sån frihet att kunna bestämma själv över mina dagar numera, men det kräver också diciplin att saker ska bli gjorda.

Efter vår vecka på Öland och nu dagar i Polen känner jag hur hela kroppen skriker efter omvårdnad med både kost och motion, att komma på rätt bana igen och återgå till sund livsstil. Samtidigt vill jag också komma igång med alla mina projekt nu efter semestern och känner hur energin återvänder, lusten att ta tag i saker infinner sig och det är så skön känsla på något sätt. 

Jag vet att inte alla känner så inför hösten. Många har jobbångest och får ont i magen av att de nu har en massa månader innan nästa sommar och semester infinner sig... Jag har själv haft det så i sååå många år. Många känner också att de inte alls har fått den energin de tänkt sig efter ledigheten och ibland beror det helt enkelt på att man förmodligen är ganska färdig med det man jobbar med, att man är uttråkad och saknar lust och inspiration till att känna engagemang. 

Jag tror att vi behöver bli mer flexibla i vårt synsätt på många olika saker. Kanske känner du en jobbångest? Kanske längtar du efter att prova något nytt och tillföra saker som gör dig glad? Kanske längtar du, som jag gjorde, efter något helt annat där jag fick lov att styra själv? Jag har själv gjort en stor resa med att byta arbete och skapa en helt ny livsstil där jag får lov att använda mig av mitt driv och önskan om att få hjälpa/coacha andra till att bli mer tillfredsställda i livet. Kaske vill du som jag något mera än att bara byta min tid mot pengar och låta andra tjäna pengar på ditt engagemang? Kanske ska du kika på min flik "Arbeta med mig"?  För kanske är det så att det är nu du är redo för något nytt och det här kan vara intressant att ta en titt på? Man vet aldrig...

Der är kanske också så att vi helt enkelt ska fortsätta tänka 80/20 med vår hälsa? 80% kör vi på med hälsosam mat och motion och 20% är det tillåtet att ta ut svängarna även när det är sommar! För de där 80% behöver inte vara ett enda långt lidande med enbart salladsblad och torr mat utan god och fräsch mat, mycket grillat och sköna morgonpromenader innan dagen drar igång. 

/4f93e7809eaca427a8ef0f2f531c1467.jpg

Men om man nu inte levt så utan kanske 20/80 istället... ja men då får man ge sig på det, ta tag i det och göra en liten "reset" på sig själv!? Det ska jag göra med start nästa vecka. Jag smyger igång denna vecka, men nästa vecka är det diciplin som gäller igen! Vill du ha tips och vägledning av mig så läs lite mer här: Kost och motion

Jag tror på att "The goodlife" kan se olika ut från person till person och att det viktigaste är att känna efter om du mår bra av det du gör eller inte. Skaver det, känns det inte bra, mår du inte bra? Det behöver inte vara så, det kan vända på en 5-öring för plötsligt hittar du just din väg när du vågar vara lite öppen och lyssnar på din egen magkänsla. 

Man kan också ha flera olika delar i sitt eget "The goodlife" där det ena inte utesluter det anda och att vissa saker får ta mer eller mindre plats i olika perioder. 

Det ska va gott att leva på alla plan och det är "HÄR & NU" som gäller :) Varje gång jag träffar någon som kört fast så tänker jag på hur jag själv kände, hur jag trampade runt i samma hjulspår, men också på att jag faktiskt har gjort en spännade resa och skapat mig ett liv som känns extra allt ganska ofta! 

Så jag avslutar kort och gott med: VÅGA FÖLJ DINA DRÖMMAR OCH LYSSNA PÅ VAD DU SJÄLV VILL ! Du har bara ett liv och det kommer inte gå i repris. 

Varma hälsningar från mig

 

 

7 aug 2017