JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Tid för eftertanke

Jag skrev det här inlägget för ca 1 år sedan nu. En tid då jag inte mådde så bra och mycket pga att min son höll på att avgiftas från medicin han tagit i många år (pga sitt handikapp) samtidigt som han började gymnasiet och det var allmänt turbulent. Saker kommer ikapp en, det gör det för alla. Vi skulle våga vara lite mer öppna mot varann och våga visa att vi alla kan stöta på motgångar och saker som gör att vi inte orkar vara vårt bästa jag... därför delar jag nu det här inlägget med er.

Jag jobbar med hälsa och välmående. Jag möter varje vecka helt vanliga människor med stora ambitioner som är trötta och har kört slut på sig. Det är vår vanliga vardag numera tyvärr. Många som kör "soppatorsk" och har glömt att tanka på nytt bränsle. Det gör inget, det går att fixa! 

//Jill 30/10-17

.......................................................................................................................................

Jag har kännt det ett tag, den där känslan som får mig att veta att jag behöver en stund för mig själv.

Sömnen blir extra lätt, förvirrande och ibland riktigt otäcka drömmar, jag glömmer bort saker, skriver och säger fel, får ingenting vettigt gjort fast jag egentligen är igång hela tiden.

Jag är där, men inte närvarande mentalt... = hjärnan är trött!

Det har hänt mycket saker det sista året. Sista halvåret har det varit mycket att fundera på. Sista månaderna har delvis fått mig att förstå och se klarare på olika sitationer. Vissa infallsvinklar har fått mig att delvis känna kaos och röra, men när man sakta landar så känns det bra. Det finns ändå hopp och tro smile

Igår vaknade jag upp efter flera olika otäcka drömmar där jag kände mig förtvivlad och så tacksam när jag insåg att det "bara var drömmar". Jag gjorde mitt bästa för att pigga upp mig. Aloe Vera gelen intogs som vanligt och därefter frukost med gott kaffe. Sonen åkte till skolan och jag gjorde mig iordning för dagens arbete. Grått och trist ute och jag hittade min fina gröna tröja i lådan som gör mig så glad. Den åkte på och vips kändes det ganska bra!

 /happy-monday.jpg

Jag tog emot mina kunder och det gick bra, men fy vad trött jag var och en sådan enkel sak som att skriva ett kvitto blev en prövning med 3 försök innan det lyckades bli rätt. Men, vad är detta? tänkte jag... sen fortsatte det med små tecken, en del bara klantigt roliga som jag som vanligt skojade bort, men samtidigt.... vad är detta?

Jobbdagen var lång igår. Jag var inte hemma förrän tjugo över nio på kvällen och då kände jag mig smått yr. Första tanken när jag la mig var: "Imorgon när sambon och sonen åkt iväg till jobb och skola ska jag lägga mig en stund igen". Bara för att jag kan liksom :) så det var precis vad jag gjorde... Kl 08.20 kröp jag ner i sängen, ställde klockan först på 10 och sen ändrade jag den till 11. Jag somnade och sov så skönt. Positiva tankar kom till mig när jag började vakna (av mig själv innan klockan hann ringa) och en mening som jag sagt förut poppade upp: "Nu låter jag min själ komma ikapp min fysiska kropp" Tack Jill!

Idag är det tid för eftertanke.

Jag inser att allt jag planerade att göra idag inte kommer att hinnas med. Jag inser att jag har så många "måsten" på min lista så jag måste prioritera dem... Jag är trött, tröttare än på länge, eller rättare sagt nu har tröttheten kommit ikapp mig så nu måste jag ta tag i den på ett bra sätt. Det handlar ju om hälsa, välbefinnande och balans i livet även för mig. Jag vill fortsätta vara en stark och sund person med fötterna på jorden. Samtidigt så är jag ingen övermänniska, jag är en helt vanlig person fast med mycket jäklar a namma i mig ;)

Det finns en hel del spännande saker fram över i planerna och det är bra att ha dem att se fram emot. För att göra dem möjliga så ska själen få komma ikapp på de sätt som passar mig, de sätt som jag vet fungerar för mig. Det är viktigast. Att lyssna inåt, vad jag själv känner, tycker, tänker, kan och förmår. På mina egna villkor, inte för någon annans skull utan för min egen skull. Det tror jag att min sambo och son uppskattar kiss

En kopp te, söt/syrliga äppelskivor och ett par knäcke har intagits och jag tar tag i resten av dagen med ett större lugn.

Jag är bra precis som jag är, jag duger som jag är, jag är stark och kommer att lyckas med det jag vill!

Budskapet med detta inlägg blir...

Hälsa är att göra det man mår bra av och det är olika från person till person.

Lyssna och lita på dig själv är mitt bästa råd.

Vänliga höstiga hälsningar från Jill -  JILA 4 goodlife

 

30 okt 2017