JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Tid för förändring

Tig & lyd!

Är rubriken på en av artiklarna i senaste tidningen "Kollega" som Unionen skickar ut till sina medlemmar.

Fy, jag ryser och får lite ont i magen när jag läser artikeln... samtidigt är jag så glad och tacksam över de förändringar jag själv gjort de senaste åren. Jag har själv drivit mig framåt mot ett helt annat sätt att leva och jag kombinerar idag mitt eget lilla företag med att jobba med ett i mina ögon fantastiskt affärskoncept där jag själv styr min tid och bestämmer hur jag ska lägga upp mitt arbete och fördela min tid. En perfekt kombo!

Det är verkligen alldeles för många som inte mår bra på sina arbete runt om i Sverige idag. I artkeln kan man läsa en massa rapporter, som gör mig orolig, om ändrade arbetsklimat och där färre personer ska göra mer, om att utlänska företag etablerar sig och helt struntar i att följa svenska lagar, anställningskontrakt där den anställde kan bli stämd på 1 miljon SEK om de motsätter sig något, har någon invändning mot arbetsuppgifter eller uttrycker sin egen åsikt. Diktatur skriver de och ja, så känns det verkligen :(

Förra året ökade antalet juridiska ärenden som Unionen drev med hela 25%! Alltså för mig är det här helt fel riktning, men allt har ju pekat åt det här hållet de senaste åren. Vi står inför stora utmaningar och strukturella förändringar.

/bloggbild-arbetsgivare.jpg

Har bara lagt ut en del av artikeln, men flera känner säkert igen sig.

Är du själv trött på oro, att springa runt i ekorrhjulet och inte hinna med allt du önskar i ditt liv? Det finns andra lösningar som tur är!

Gå in och läs här om du känner att du önskar en skönare livsstil, mer fri tid, trygg ekonomi, resor, umgås med glada och positiva människor, personlig utveckling eller kanske ett nytt jobb!

/bloggbild-tig-och-lyd.jpg

Om du inte lever det liv du önskar, så måste du göra en förändring.

Är det tid för förändring nu? Det vet bara du, men känner du en nyfikenhet så kontakta mig gärna så kan vi prata om ett eventuellt samarbete :)

Ha en fin dag! //Jill

12 maj 2016