JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Uppstart för något nytt

Idag är dagen

Idag startar jag tillsammans med glada och positiva kollegor upp något nytt i vår lilla stad.

Utmaningar kan man se det som, men också så spännande att få vara med från början :)

När jag tog ett beslut att säga upp min fasta anställning så tog jag ett språng ut i en helt ny värld med en hel rad utmaningar. Jag har lärt mig massor och blivit många erfarenheter rikare. Allt har inte varit positivt, en del saker har fått mig att tappa energi, gjort mig ledsen och besviken, en del saker har oroat MEN så mycket bra saker jag fått med mig har gjort allt värt det. De utmaningar och erfarenheter vi får till oss ska lära oss saker både om oss själva och om andra. Jag gillar uttrycket: "Det är inte hur du har det, utan hur du tar det som spelar roll". Så sant tycker jag.

I mitt förra blogginlägg skrev jag att man ska omge sig med stöttare och det har jag gjort. En del nedgörare passerar på livets väg för de flesta, men de fyller också en funktion och då ska jag lära mig att se på det också :) Jag har många fina vänner och personer i allmänhet runt mig. De stöttar, bryr sig om, peppar och är nyfikna på just mig vilket gör mig rörd och glad.

I höstas pratade jag med en god vän som erbjöd mig en chans och jag tackade ja nästan direkt! Denna person är en klok och varm människa med hjärtat på rätta stället och jag blev glad över att hon ville ge mig en möjlighet som hon själv också fått. Så på den vägen är det och nu 4-5 månader senare är jag med och skapar upp möjligheter på hemmaplan.

Som egen företagare, med ett stort frihetsbehov och mån om min egen tid (tillsammans med min familj) så får man ha mer än ett ben att stå på. Jag älskar mitt arbete som terapeut och vill fortsätta med det länge :) men jag är också en person som gillar utmaningar, är driftig och vill utvecklas på andra område. Därför jobbar jag med coachning och rekrytering vilket ger massor tillbaka till mig själv också. Vill man något så får man jobba för det och välja vad man ska lägga sin tid på. Jag har bestämt mig och har satt upp mina mål. Är man redo att göra som jag så finns där obegränsade möjligheter :)

Ibland kan man känna att man vill ge upp, men då är bilden nedan bra att tänka på :) Samt också ha i minnet att med små små steg kommer man också framåt och stängs en dörr så öppnas en annan. Ska du med?

/10885182_10204694796822790_219337380890485649_n.jpg

Ge aldrig upp dina drömmar! //Jill

8 mar 2015