JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Vad är viktigt i Ditt liv?

Vad bär du med dig i din ryggsäck? Dax att lätta på den?

Jag lärde mig ganska tidigt att livet kan erbjuda ganska mycket motstånd, kamp och sorg. Så med det i ryggsäcken gick jag vidare i livet ganska länge.

”Det ska va lite motstånd” har jag sagt ganska ofta när saker kört ihop sig lite mer än vanligt…

Alla har sina egna ryggsäckar att bära på, men för några år sedan så började en rad olika saker komma in i mitt liv som har fått mig att börja omprogramera mitt eget tänk.

En jobbig händelse som försatte mig i sorg, en god vän som med tydliga ord och klokt tänk lyfte mig, en varm och omtänksam EFT-terapeut som ”knackade” på mig och satte igång hela processen av ett nytt sätt att tänka, förhålla mig till mina egna tankar och möta en hel del i min egen ryggsäck.

Det kan ta lite tid att lära om sånt som man fått med sig från barndomen, men eftersom jag själv gjort och gör det så vet jag ju att det faktiskt går! :)

Se med spänning och tillit på alla förändringar som kommer in i ditt liv

Idag jobbar jag själv som terapeut med mina behandlingar, men även med livsstilsförändringar. Jag brukar säga att jag är med och bidrar till att andra personer kan starta sin egen resa till bättre hälsa och välmående, göra olika små justeringar för att nå sina personliga mål för att må bra. Det är fantastiskt att få vara med i denna process och uppleva känslan av luft under vingarna!

Idag ser jag med helt andra ögon på livet och dess innehåll än för några år sedan. Det är så skönt och personligen så känner jag mig så mycket friare. För det jag lärt mig är att det inte alls är meningen att det ska vara så mycket motstånd. Det kan låta FÖR enkelt, är det verkligen "koden"? Ja, en av dem är faktiskt just precis det.

Känner du en massa motstånd inför något så gör inte det, i alla fall inte just då. Känns något lättsamt, roligt, intressant, spännande osv… jamen följ med i dessa händelser och säg ja till det som kommer i din väg. När du väl startat din egen lilla förändringsresa så kommer du lära dig under tiden. Det där med quickfix funkar sällan när man verkligen vill få till en bestående förändring till det bättre.

Det här gäller ju alla olika delar i ditt liv. Vare sig det handlar om hälsa i någon form, relationer eller ditt arbetsliv.

Under sommar och semester så är det obligatiriskt att vi ska njuta massor, vara semesterlediga helst länge och fylla på med minnen och energi inför kommande höst. En hel del gör verkligen allt detta, men för många innebär vilan att tankar och känslor kommer ikapp också på både gott och kanske lite ”ont”. Men tillåt dig att känna in allt som kommer i din väg, titta på det och våga ta in om det är något som skaver och kanske behöver justeras för att livet ska vara i balans.

Erbjudande 

Jag har bestämt mig för att erbjuda en lite speciell tjänst nu under sommaren v. 26-29, augusti från v.33 och hela september för dig som känner att du behöver ta tag i någon del i ditt liv där du önskar en förändring.

30 min coachsamtal utan kostnad för att lägga upp en plan för att gå vidare med:

 

Så tänk efter vad du själv vill ha en förändring inom och boka in en tid hos mig för konsultation. När du bokar din tid hos mig så är det för konsultation och tanken är att vi ska hitta just det som passar dig i något av ovanstående. Det är inte en samtalsterapi utan en tanke om ett fortsatt samarbete om vi finner en väg för just dig. Det kommer dock inte föreligga något krav på att du måste boka in tider hos mig, utan första mötet är helt förutsättningslöst.

Vad är viktigt i ditt liv? 

Varmt välkommen till mig :)

// Jill på JILA 4 goodlife

[javascript protected email address]

0708 - 66 42 19

/jila-4-goodlife-logga.jpg

 

19 jun 2017