JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Vad händer i maj?

Den här gången väljer jag att lägga ut mitt nyhetsbrev i ett blogginlägg också.

-- Nyhetsbrev i MAJ --

Vi har hunnit in i mitten av maj och idag strålar solen emot mig från en klarblå himmel.
Visst har vi längtat och haft en del bakslag med en massa regn, men här hemma har vi ansett att det varit helt perfekta förhållande för vår nysådda gräsmatta :)
Maj månads nyhetsbrev kommer innehålla info om min nya behandling och positivt tänkande. Tankens kraft helt enkelt, som kan vända en grå vardag till något riktigt bra.

-- Thermo & Aroma terapi --

Den 2:a och 3:e maj åkte jag och en vän/kollega till Köpenhamn för att förkovra oss i en helt ny behandlingsform som inte ännu har funnits i hela Skandinavien!
Vi läste givetvis på innan om behandlingen, men när det är helt nytt är det ju svårt att riktigt veta.
Utbildningen är framtagen av Lone Sorensen i samråd med sin spanska assisten Carmen, vilken har arbetat med den här metoden i Spanien i 6 år med otroligt bra resultat.

Vi fick 2 spännande dagar med en massa teori och praktik som utmanade oss att hantera ett speciellt metallrör med japanska örter i form av rökelsepinnar som sitter inuti behållaren och avger hälsofrämjande aromadofter. Dessa dofter i kombination med värmen ger extra stor effekt i zonbehandlingarna jag redan utför.

Mycket enkelt förklarat så kan man säga att när man har obalanser eller någon form av sjukdom så blir våra celler kalla och fungerar inte optimalt eller i vissa allvarliga sjukdomsförlopp nästan inte alls. Det man gör är att värma upp cellerna så att de ska börja fungera igen.

De japanska örterna har använts i Japan sedan flera tusen år tillbaka. Det är 7 olika hälsofrämjande örter som ingår, bl.a Japanskt cederträ, Japansk tall och salvia.

Precis som med ansiktszonbehandlingarna har man sett att det blir en riktigt bra anti-age effekt av att använda sig av Thermo & Aroma terapin så därför erbjuder jag även en kombination med den Japanska liftingen.
Jag har nu ett riktigt bra lanseringserbjudande som du kan läsa mer om här:
http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande

Jag har själv testat den här behandlingen och upplever att den är mycket skön och avkopplande förutom att den får min hud att både se och kännas fräschare i ansiktet. Behandlingen ingår i zonterapin och är därför också behandlande inifrån och ut. Därav har jag valt att benämna den "Skönhet inifrån och ut". Mår du bra på insidan strålar utsidan på ett helt annat sätt. Att vara mån om både in och utsidan är för de allra flesta viktigt.
Det handlar för mig inte i första hand om sk. kosmetisk skönhet utan att spänningar i ansiktet släpper, man ser helt enkelt piggare och fräschare ut. Ansiktet får tillbaka lyster och spänst och då lymfdränage ingår i Japanska liftingen rensas ansiktet från slaggprodukter och nyttiga ämnen i lymfan ger huden extra näring.

Jag rekommenderar alla att prova en behandling för att själv få känna av effekterna och bilda sig en uppfattning. I högerkolumnen på min hemsida har jag lagt till en länk med kundomdömen där man kan gå in och läsa vad mina kunder som fick ingå i en testpanel upplevde efter en behandling.

- - Tänk positivt! - -

Den här våren har jag jobbat extra mycket med tankens kraft och förmåga att vända ett negativt tänk till positivt. Vi har ju alla hört uttrycket "Tankens kraft kan försätta berg" och jag måste säga att jag denna vår själv fått uppleva stora förändringar i min omgivning.

I mitt arbete som rekryteringskonsult/coach inom Network marketing finns en otroligt positiv energi som liksom strömmar igenom kropp och själ med stor kraft. Att umgås med positiva människor, stämma träff och få möta olika personer är så givande och lärorikt sett ur flera olika synvinklar. Jag träffar allt ifrån riktiga skeptiker med en negativ korslagd attityd till nyfikna och glada personer som sprudlar av energi och står där med öppen famn.
Det handlar inte om hur man har det utan om hur man tar det!

Livet är spännande och det blir helt klart vad jag själv gör det till. Att få hjälpa och se människor växa är en enorm glädje. Förmågan att plocka fram alla styrkor vi har fast vi nästan inte trodde de fanns för att vi aldrig sett dem själva är nästan lite religiöst. När man ser en glimt, ett glädjeskutt i blicken, ibland nästan lite förvånat att det verkligen fanns den potentialen... wow effekt på det!

Man måste börja någonstans och bäst är att börja med sig själv. Innan dess är det krångligare att hjälpa andra. Det krävs träning, att vända nackdel till fördel, vad lärde jag mig av det som hände, hur kan jag göra om och rätt osv.

Den här våren är våren då jag för egen del tagit tag i att åter börja gå på events och riktigt bra föreläsningar inom både mental träning, personlig utveckling och hälsa i allmänhet. Jag överdrivet inte när jag säger att jag varje dag lär mig något nytt, ibland litet och ibland en riktig aha-upplevelse. Lyssnar, analyserar, sätter in det i sammanhang och låter allt sjunka in.

Delar med mig en berättelse om hur jag, efter en del jobb med mig själv, reagerade en dag när jag råkade ut för en grej. Jag och en kollega satte oss ute i trädgården som tillhör lunchstället vi besökte. En av de första varma dagarna nu i maj, där man kände att det var skönt att sitta ute. Vi hittade ett bord under ett fint stort träd, solen sken, fåglarna kvittrade och det var superhärligt!
Jag slog mig ner i min stol, hann precis sätta mig tillrätta och tänka att jag hoppades att ingen fågel satt precis ovanför mig i trädet :) sen kände jag bara "blaff" och kunde konstatera att jag fått fågelbajs på mig på ryggen... Då hör jag mig själv glatt säga: Åh jisses vilken tur jag hade! Tänk om jag fått det i huvudet, och så började jag skratta och torka av jackan med en servett.

Känslan som sen infann sig, när jag insett att jag automatiskt vände en lite trist händelse, direkt till något bra ändå... och dessutom ansåg mig ha tur!
Istället skulle jag kunna säga: Åh, skit med, att jag alltid ska ha sån otur! Typisk mig att få fågelbajs på mig! Grrr...

Vilket hade du själv sagt? Jag kände mig så glad och nöjd med mig själv för hur jag tagit det hela. Gav mig själv en klapp på axeln och tyckte att jag hade lyckats och att det nu var inpräntat i mig att det är så här jag hanterar saker. Men visst vet jag att det faktiskt krävs fortsatt arbete med sitt tänk.

För mig känns livet mycket givande just nu och framtiden blir i mångt och mycket vad jag gör den till. Det kommer inte vara någon lottokupong, jag kommer att få jobba för mina mål och drömmar, det kommer vara upp till mig själv, men vet ni vad? Jag har roligt och lever det liv jag själv valt, jag styr min tid själv och tar beslut därefter. Det är ett stort ansvar, men det kommer å andra sidan alltid att vara upp till en själv.

Jag önskar alla en fin sommar och hälsar välkommen till mig!
Nyfiken på nya behandlingen eller kanske nyfiken på att prova att arbeta själv med Network Marketing i hälsobranchen? Kontakta mig via mobil 0708-664219 eller [javascript protected email address]

Soliga hälsningar från Jill

 /i-love-my-job.jpg

21 maj 2015