JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Vad önskar du dig i sommar?

Magiska väder, tack!

Vi brukar få dansa soldanser och be till vädergudarna om i alla fall liiiite sol och värme... men nu känns det som att alla måste ha dansat galet mycket hela långa tradiga vintern, för NU är det sommar på riktigt så som de flesta av oss önskar!

Så vad gör vi nu när vi har sommarsol och värmen på plats? 

Vad önskar du dig av denna sommaren? 

Njuta - Vara närvarande - Leva här & nu...

Just detta önskar jag för alla just nu. För det är svårt att vara här och nu. Jag måste påminna mig själv ganska ofta och då tycker jag ändå att jag är mycket bättre på det nu än förr. 

Senaste veckorna har 2 meningar återkommit i mina tankar ofta: "Kan vi inte alla bara få vara precis som vi är, bara vara här och nu? Inte tänka på prestationer, krav eller de sk måstena"

Jag tror att vi alla behöver få slappna av, vila, bara andas, se oss omkring där vi befinner oss just nu. Ge oss tid för eftertanke, komma ikapp vårt eget liv och framför allt känna in våra tankar och känslor. 

Många springer runt runt utan att ens tänka efter...

Mig själv inräknat emellanåt. För det är så mycket i kalendern. Så många aktiviteter, så mycket tider att passa hela tiden och saker att hålla reda på. När ska vi hinna tänka och känna? 

Har du testat att boka in "luft" i din kalender någon gång? Om inte så testa! Om du testat, vad var din känsla av att inte ha något inbokat? Blev du en smula rådvill och kanske lite stressad av att inte ha fullt upp hela tiden? Då är du inte ensam... Det kan kännas läskigt att inte ha något inplanerat, helst om man alltid har det. 

Vad gör man med luften i kalendern? Vilar, lutar sig tillbaka och lyssnar på skön musik eller en ljudbok kanske? Prova att stänga av alla "måsten" en timme och bara va. Det är skönt, men det tar ett tag innan man kan uppskatta det på riktigt om man är van att vara i farten. Är det jobbigt så är det ett tydligt tecken på att du behöver öva på det.

Vad gör jag med mina tankar som kommer upp?

Låt säga att du nu tar dig tid för återhämtning, eftertanke och vilar ett tag. Det kommer upp saker, det kommer upp drömmar och saker du önskar in i ditt liv. 

Skriv ner en enkel lista på vad du önskar in mer av i ditt liv. Lägg ditt fokus på vad du önskar mer av. Tänk/fantisera att du redan har det du önskar, känn känslan av det du vill göra/ha mer av i ditt liv. Ler du? Hur känns det? Gör det inte mer komplicerat än så. Det räcker. Lägg dock inget fokus alls på det du önskar bli av med i ditt liv. Jag tror att det sakta men säkert kommer fasas ut av sig själv när du lägger fokus på det som du mår bra av, som du vill ha i ditt liv. Du är mer medveten än du tror på dina energitjuvar så låt dem vara ett tag och öka fokuset på bra saker.

Det här är mitt arbete - att hjälpa andra att ge sig tid att lyssna på sina egna önskningar

Vad behöver just du i ditt liv? Behöver du mer hjälp på traven att komma fram till konkreta saker som ger livet bättre innehåll? 

/erbjudande.png

 

 

 

 

 

Boka en timme med mig. Vi tar en kopp kaffe/te och filosoferar om livet en stund, kommer fram till konkreta mål och ev hinner vi också påbörja de första stapplande stegen i rätt riktning för just dig.

Skulle det vara intressant så skicka ett mail till mig på [javascript protected email address] Vi bollar lite, bokar en tid och jag kommer ge dig lite verktyg att börja med. 

Mitt sommarerbjudande gäller mellan 25/6 - 6/7 och priset på denna timme är 350 kr. (300 kr sommarrabatt!) Erbjudandet inkluderar även material och viss mailkontakt. 

Låter det intressant? Tänk till på vad du önskar dig i sommar och framöver och hör av dig via mail!

Mvh Jill

 

11 jun 2018