JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Var Närvarande i Ditt eget liv

Förebilder, influensers, inspiratörer & gurus

Vad följer du för personer/sidor för din personliga utveckling och välmående? 

Det finns milijontals jätteintressanta personer och sidor man kan hitta på nätet! Hur i hela friden ska man hinna med? Vilka ska jag välja? 

Min egen känsla är att jag är överväldigad allra mest. Jag får många bra tips samtidigt som jag själv har en ambition att nå ut i det ständiga bruset med mina egna "budskap"... Jag tänker hela tiden att Den sidan vill jag följa! Den bloggen borde jag läsa! Wow vilken spännande fb grupp att vara med i! osv... sen glömmer jag bort, ska titta senare, hinner inte just nu men snart, oj vilket långt inlägg så det får jag ta när jag kan sitta i lugn o ro.

Söka utanför sig själv

I perioder är vi nog alla sökare. Kanske mest när man mår dåligt, känner sig deppig, omotiverad, uttråkad och skör. Då sätter vi oss ner för att söka utanför oss själva, för att hitta meningar och innehåll att fylla upp livet med, att inspireras av, bli glad av och för att må bättre igen! Inget konstigt alls tycker jag. 

Men så plötsligt känner man att man är överfylld. Plötsligt börjar alla goda råd och fina tips att stressa istället för att få en i feelgoodstämning. En "måbrapress & stress" uppstår där man känner att man själv inte orkar va så som man borde eller göra allt det där braiga som man ju vet att man mår så toppen OM man gör... 

"Inspireras gärna av andra, men var alltid dig själv och följ din magkänsla och vad ditt hjärta talar om att du själv mår bra av./ Jill"

 

Intuition

När allt kommer omkring, när allt i slutändan ska summeras i något så brukar det sluta med att man ändå går efter magkänslan. För annars mår man helt enkelt inte bra. Men innan man följer den så kan ibland vägen innehålla en mängd sidospår, villovägar, besvikelser, lärdomar, känslor av misslyckande och stress. Men till slut landar man i att lyssna på sin egen känsla. 

Alla "misstag" kan du själv vända till lärdomar att ta med dig till nästa vägskäl du kommer till. Kör du ofta och krockar emot allt o alla så kommer du förr eller senare att hitta ett annat sätt för att smidigt parera för att inte krocka så ofta. 

Ibland behöver vi först lyssna utåt, på andra och lära och få uppleva en massa händelser som berikar eller bekräftar åt ett eller annat håll. Jag tycker inte att de erfarenheter man få i livet är onödiga alls utan snarare viktiga. 

Men likt förbaskad slutar det ändå oftast med att man behöver känna efter noga och ställa sig frågan om det här är viktigt för just mig själv. Vill jag det här? Behöver jag göra det här? Mår jag bra av att göra det här? Vem gör jag det här för?

Släng alla gurus & inspiratörer åt sidan ett tag!

En längre tid har jag känt att just denna tanke pockat på väldigt intensivt inom mig. Det här med att ta in alla råd, allt må bra för hälsan och välmåendet tänket... Den senaste tiden har jag också läst just detta råd från andra som arbetar med personlig utveckling, andlighet, astrologi och det har kommit som bekräftelser på det jag själv känt inom mig. Så tiden känns helt rätt.

Det har känts som att jag tappat min självkänsla inför vad jag själv kände och ville. Det kanske bara är ok att bara vara? Att chilla och slappna av? Stänga av bruset och lyssna inåt istället.

I den fasen är jag nu. Jag vill och behöver inte input utifrån. Jag vill och känner behov av att få vara Jill, "bara vara Jill" och njuta i stunden. 

Jag behöver sålla på flera plan. Rensa bort. Städa ut. Göra plats inför sådant jag längtat efter och vill ha in mer i mitt liv av. Men först behöver jag göra plats. Det här är det enda jag ska göra denna sommaren helt för mig själv. 

Njuta av fina sommarstunder, leva och spara fina sommarminnen, vara här och nu, blunda, andas djupa andetag, skratta med hjärtat och känna den fina tacksamheten över det som är här och nu. 

Vad har du för planer denna sommaren? Jag hoppas att du stannar upp och njuter massor!

Kram Jill

/1dde6849ace31edb7f525d10c89eca45.jpg

16 jun 2019